Gwyneth Paltrow face luna de miere înainte de nuntă?

15-vedete-foto1-140-180-hepta_3687643-1.jpg

Brad Falchuck şi Gwyneth Paltrow fac duş împreună după ce s-au bălăcit în mare
fotografii: hepta

Arată fenomenal! Gwyneth Paltrow a înflorit de când iubeşte din nou. Actriţa de 45 de ani se pregăteşte de nuntă cu producătorul Brad Falchuck, 47 de ani. Însă înanite să-şi pună pirostriile şi-a luat logodnicul şi au plecat într-un concediu pe mare...

Gwyneth şi Brad au închiriat iahtul designerului de modă Valentino şi au ajuns încă de luni, 25 iunie, în Capri, Italia. Şi pentru că ţine la silueta ei, actriţa care a câştigat Oscarul în 1999 pentru rolul din „Shakespeare îndrăgostit”, a luat-o cu ea în concediu şi pe antrenoarea ei personală Tracy Anderson. 

15-vedete-foto2-45-80-hepta_3687643-2.jpg

Gwyneth profită săptămâna asta de soarele din Capri

La bordul ambarcaţiunii au venit şi designerul Valentino, şi directorul casei de modă Giancarlo Giametti. Încă de acum trei luni, după ce a primit inelul de logodnă, Gwyneth a anunţat că în această vară se va mărita cu Brad. Şi dacă oricum totul e aranjat, de ce să nu înceapă cu luna de miere şi abia apoi să facă nunta? Copiii Apple, 14 ani, şi Moses, 12 ani, sunt în prezent  la tatăl lor, Chris Martin, şi iubita acestuia, Dakota Johnson. Aşa că „porumbeii” îşi pot face de cap în însorita Italie. 

Gwyneth are o avere estimată la 60 de milioane de dolari şi a recunoscut în repetate rânduri că preferă să-şi facă vacanţele în Mexic. Însă atunci când te invită Valentino, nu îl poţi refuza. „Nu mă stresez deloc cu nunta. Am angajat o firmă de evenimente să rezolve toate aspectele organizatorice”, a declarat Gwyneth pentru E! News. 

Ea a fost măritată cu Martin între 2003-2016 şi s-a iubit cu Brad Pitt la mijlocul anilor ’90. Gurile rele susţin că nunta cu Brad va avea loc la finele lunii iulie, într-un context restrâns, la care vor fi invitaţi doar prietenii şi familia. 

Loading...