De ce nu are riduri Gwyneth Paltrow! Are un truc învăţat de la mama ei

foto_1_front_profimedia-0431774913_1.jpg

Gwyneth şi mama ei, Blythe, de 77 de ani, arată mult mai tinere decât vârsta lor
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Incredibil! Deşi mai are doar trei ani şi împlineşte o jumătate de veac de viaţă, Gwyneth Paltrow arată extraordinar, fără nici un rid. Ea spune că datorează totul mamei ei.

Actriţa Gwyneth Paltrow (47 de ani) are un ten perfect. Şi-a păstrat pielea neridată, ca la vârsta de 20 de ani. Diva a dezvăluit recent care sunt secretele tenului său impecabil. Ea spune că le-a învăţat de la mama ei, Blythe, care arată de asemenea extrem de bine la vârsta de 77 de ani. Ca şi fiica sa, Blythe nu are riduri, fiindcă o ajută un truc foarte simplu. ”Secretul mamei, de care mă folosesc şi eu, este că utilizează ziua numai creme de noapte. Pielea are nevoie de mai multă grăsime ca să se hrănească decât credem. Folosesc numai creme de noapte, şi zi, şi noapte, şi aşa am reuşit şi reuşesc să-mi păstrez tenul perfect. Nu este nevoie neapărat de creme scumpe. Important este să folosim cremele de noapte şi ziua”, spune Gwyneth. Cremele mai grase îi fac pielea foarte fină, spune vedeta.

”Întotdeauna acord cât mai puţin timp îngrijirii pielii. Nu trebuie să exagerezi. Poţi să-i faci mai mult rău, decât bine. Mă dau rapid cu cremă de noapte, dimineaţa şi seara, şi gata. Rezultatele se văd bine la mine”, a mai spus Gwyneth Paltrow.

Vedeta, care are o avere de 150 de milioane de dolari, are mare grijă şi asupra alimentaţiei. Nu se atinge de dulciuri şi mănâncă mai puţină carne. Nu bea alcool, fiindcă deshidratează pielea şi o ridează. Pentru a nu se îngrăşa, face multă gimnastică. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1