Grupul Daft Punk a anunţat că se retrage din activitatea muzicală

4d180616b0de9416c6ee540995f4a23b.jpg

Daft Punk au ales să își încheie activitatea. Aceștia au lucrat alături de The Weeknd la mai multe proiecte muzicale
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Daft Punk, unul dintre cele mai cunoscute şi influente grupuri muzicale ale ultimilor 30 de ani, a anunţat luni, printr-un videoclip, că îşi încetează activitatea.

Thomas Bangalter şi Guy-Manuel de Homem-Christo au făcut anunţul sub numele „Epilogue”. Un reprezentant al lor a confirmat pentru Variety că grupul s-a destrămat, însă nu a oferit mai multe detalii.

Bangalter şi De Homem-Christo s-au întâlnit în anii 1980, într-o şcoală din Paris, şi au început curând să compună muzică. În 1992, au format o trupă rock, Darlin’, inspiraţi fiind de piesa omonimă a trupei Beach Boys, împreună cu Laurent Brancowitz şi au lansat o piesă care a primit critici negative. Melody Maker a descris-o ca „daft punky thrash” (punk prost de începători, n.r.). Au transformat review-ul negativ în numele a ceea ce urma să devină una dintre cele mai cunoscute trupe electro. Brancowitz a părăsit grupul şi a format Phoenix.

Duo-ul francez a lansat patru albume de studio, în perioada 1997 - 2013. Ultimul album a fost „Random Access Memories”, pe care se află single-ul „Get Lucky” şi care a fost certificat cu platină. De-a lungul carierei, a primit şase trofee Grammy din 12 nominalizări. Mai recent, duo-ul a colaborat cu artistul canadian The Weeknd, pentru piesele „Starboy” şi „I Feel It Coming”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1