Graviduța Eva Longoria a primit o stea pe celebrul Walk of Fame

gettyimages-947209616.jpg

eva longoria actrita stea ceremonie
Eva a primito stea pe celebrul Walk of Fame
Foto: Guliver/ Getty Images

Eva Longoria (43 de ani) e mai fericită ca niciodată. În luna mai, frumoasa actriţă va deveni mămică pentru prima oară. Nu doar pe plan personal îi merg toate de minune, ci şi pe plan profesional. Bruneta a primit recent o stea pe celebrul Walk of Fame (n.red Aleea Celebrităţilor).

La ceremonie a participat şi soţul Evei Longoria, fostul preşedinte al Televisa - Jose Baston. Pe lângă fani, i-au mai fost alături Ricky Martin, Victoria Beckham, Felicity Huffman şi Anna Faris.

foto_hepta_3.jpg

eva longoria actrita kilograme
Eva Longoria va deveni mămică în mai
foto: Hepta
 

Frumoasa actriţă a purtat o rochie neagră din tul, vaporoasă şi o pereche de sandale cu toc.

eva longoria actrita stea ceremonieZoom
Eva şi soţul ei ei, Jose Baston
Foto: Guliver/ Getty Images

 

"Reprezentarea contează. Deci, de fiecare dată când un artist latino soseşte pe Walk of Fame, este un nou câştig pentru comunitate. Ca femeie şi ca hispanică, reprezint multe comunităţi, cărora vreau să le spun că aceasta nu este steaua mea, este steaua noastră”, ", a declarat actriţa care provine dintr-o familie mexicană.

eva longoria actrita stea ceremonieZoom
Ricky Martin a felicitat-o pe actriţă
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Eva Longoria a debutat în seriale ca „The Young and The Restless” şi „General Hospital”, însă a cunoscut celebritatea odată cu rolul Gabrielle din „Neveste disperate/ Desperate housewives”, pentru care a primit o nominalizare la Globurile de Aur şi un trofeu al SAG (Screen Actors Guild).

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și