Goldie Hawn și Kurt Russell au primit câte o stea pe Walk of Fame! Ce declaraţii şi-au făcut

hepta_2898207.jpg

goldie hawn kurt russell actori
Goldie Hawn şi Kurt Russell au primit câte o stea pe "Walk of Fame", din Los Angeles
foto: Hepta

O iubire ca a lor doar în filme s-a mai văzut. Actorii Kurt Russell și Goldie Hawn au primit fiecare câte o stea într-o dublă ceremonie desfășurată joi pe celebrul Walk of Fame din Hollywood.

Cei doi actori sunt împreună de 33 de ani, dar nu au ajuns niciodată în faţa altarului. “Putem să ne căsătorim acum? Nu am avut niciodată o ceremonie atât de frumoasă”, a glumit actrița în vârstă de 71 de ani.

goldie_hawn.jpg

goldie hawn zambet de aur
Goldie Hawn are acum 69 de ani
foto: Arhiva personală

La rândul său, Kurt Russell (66 de ani) i-a spus frumoasei actriţe că datorită ei viaţa lui este minunată, scrie Daily Mail.

hepta_28982161.jpg

goldie hawn kurt russell actori
Kate Hudson a participat la ceremonia mamei sale
foto: Hepta

 

La ceremonie au participat Kate Hudson (fiica lui Goldie), actrița Reese Witherspoon și regizorul Quentin Tarantino, care l-a avut ca protagonist pe Kurt Russell în numeroasele sale filme.

Sunt împreună de 33 de ani

Goldie Hawn a debutat în anul 1967, iar trei ani mai târziu a primit Oscarul pentru rolul din filmul “Floarea de Cactus”. Actriţa care arată incredibil la 71 de ani a jucat în peste 30 de filme.

hepta_2898213.jpg

goldie hawn kurt russell actori
Cei doi actori sunt împreună din 1984
foto: Hepta

 

Ea şi Kurt s-au cunoscut în 1968, dar s-au cuplat în 1984, când s-au reîntâlnit pe platoul de filmare la “Swing Shift” ("Femei în timp de război"). De atunci trăiesc sunt împreună şi au un fiu, Wyatt Russel, iar averea lor se ridică la 166 de milioane de dolari.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1