Gloria Estefan şochează: “Am rămas paralizată şi infertilă după un accident”

Gloria Estefan şi soţul

Gloria Estefan şi soţul s-au căsătorit în 1978
Gloria Estefan a avut un singur bărbat în viaţa ei, pe soţul său
Foto: Instagram

Celebra artistă Gloria Estefan şi-a prezentat recent la Londra muzicalul “On Your Feet: The Story of Emilio and Gloria Estefan”, inspirat după propria ei viaţă. Cu acest prilej, ea a dezvăluit că a fost victima unui accident în urma căreia a rămas paralizată şi infertilă.

Celebra artistă Gloria Estefan (61 de ani) a fost prezentă la premiera muzicalului "On Your Feet: The Story of Emilio and Gloria Estefan” care a avut loc în West End, Londra. Comedia muzicală care se bazează pe povestea vieţii ei a fost lansată prima oară pe Broadway în 2015. La premiera londoneză, artista cubano-americană a acordat autografe şi a urcat pe scenă pentru un duet cu Christie Prades, care joacă rolul său în muzical. Însă lansarea comediei muzicale după viaţa sa, la Londra, nu e fără risc. Deşi a vândut 120 de milioane de discuri în lume în cei 40 de ani de carieră, Gloria Estefan nu este la fel de populară în Marea Britanie, precum Queen, Abba sau Michael Jackson, care au avut de asemenea muzicaluri pe aceeaşi scenă din West End.

Gloria Estefan şi soţul au construit un imperiu de 500 de milioane $

Spectacolul prezintă povestea Gloriei Estefan şi a soţului său, muzicianul Emilio Estefan (66 de ani), care au pornit de la nimic şi au construit un imperiu de 500 de milioane de dolari. Însă povestea are şi umbre negre. Artista a dezvăluit cum a trebuit să-l îngrijească pe tatăl său şi cum a rămas paralizată în urma unui accident, după care s-a vindecat miraculos şi a trebuit să lupte pentru fertilitatea ei. Gloria avea doar 18 luni când familia ei a fugit din Cuba în SUA în 1959, după ce s-a instalat la putere dictatorul communist Fidel Castro. S-au stabilit la Miami, în Florida. Mama ei lucra zi şi noapte să-şi dea din nou examenele, iar tatăl său, Jose Fajardo, a fost închis doi ani în Cuba pentru că a luptat împotriva armatei lui Castro. După eliberare, s-a alăturat armatei SUA şi a fost trimis în Vietnam, unde s-a îmbolnăvit de scleroză multiplă. Nu mai putea vorbi, nu mai putea merge. Gloria, care atunci avea doar 16 ani, a trebuit să-l îngrijească, fiindcă numai mama ei aducea bani în casă.

Soţul i-a schimbat viaţa

Deşi se chinuia, avea rezultate excelente la şcoală şi a absolvit Facultatea de Psihologie la Universitatea din Miami. A lucrat la vamă la Aeroportul Internaţional din Miami, unde CIA a vrut s-o recruteze ca spion. În 1975, l-a întâlnit pe Emilio Estefan, care i-a schimbat viaţa, invitând-o în trupa lui muzicală, Miami Latin Boys. Mama ei nu a fost de acord cu cariera ei muzicală şi cu Emilio şi s-au certat timp de 15 ani. Dar, încurajată de bunică, Gloria a preluat conducerea trupei, care şi-a schimbat denumirea în Miami Sound Machine. După 3 ani s-a măritat cu Emilio şi l-au avut pe Nayib, care are acum 40 de ani. La sfârşitul anilor 1980, Gloria a început o carieră solo şi a avut success uriaş. Însă, când se întorceau acasă după un concert susţinut la Scranton, Pennsylvania, la 20 martie 1990, într-o noapte de iarnă, au avut un cumplit accident. Autobuzul lor de turneu s-a ciocnit cu un camion. Emilio îşi aminteşte cum a auzit-o pe Gloria ţipând: “Mi-am rupt spatele!” A ajuns la terapie intensivă şi i s-a spus că s-ar putea să nu mai meargă niciodată. A fost dusă cu elicopterul la un spital din New York, unde medicii i-au implantat vergele de titan ca să-i refacă şira spinării. Miracolul s-a produs şi, după numai 10 luni, s-a întors pe scenă. Accidentul a lăsat-o şi cu serioase probleme de infertilitate. Dar a reuşit să se vindece cu injecţii de fertilitate şi, în cele din urmă, a conceput-o pe Emily, o fiică, născută în 1994, care are acum 24 de ani.

Loading...

Citește și

  • Gloria Estefan este una dintre vedetele care au reuşit să îşi menţină sileuta cu trecerea timpului şi, deşi a împlinit vârsta de 56 de ani, arată foarte bine şi ştie să îşi pună în valoare atuurile.