Globurile de Aur 2016, prezentate de cel mai «urât» om de la Hollywood

ricky_gervais.jpg

ricky gervais
Ricky Gervais va prezenta Globurile de Aur pentru a patra oară
Foto Arhivă Personală

Considerat de mulţi cel mai amuzant om din Marea Britanie, creatorul seriei "The Office" revine la marea sa "dragoste", Globurile de Aur. Ricky Gervais va fi gazda celei de-a 73-a ediţie a Globurilor de Aur, eveniment pe care l-a mai prezentat de trei ori, în 2010, 2011 şi 2012.

Este cunoscut ca unul dintre cei mai carismatici actori, un om cu un simţ al umorului super-dezvoltat, care a adus în Statele Unite sarcasmul britanic, sarcasm cu care a stârnit hohote de râs şi a reuşit să de-a o altă faţă unui eveniment ca Globurile de Aur în precedentele trei gale. vedetele de la Hollywood au fost pur şi simplu şocate de anumite glume ale actorului englez, foarte multă lume simţindu-se ofensată. Din aceste motive 2012 a fost ultimul an în care gazda evenimentului ţinut la începutul fiecărui an nu a mai fost Ricky, în ciuda ratingurilor foarte mari făcute de televiziunea care găzduieşte pe 10 ianuarie gala.

Vezi cele mai bune momente de la Globurile de Aur cu Ricky Gervais

Ricky Gervais a vorbit în exclusivitate cu cei de la The Hollywood Reporter despre provocarea din acest an. Întrebat de reporteri de ce s-a întors, Ricky a explicat: "Este ceva foarte incitant, este distractiv, este difuzat în 215 ţară din lumea întreagă şi are aproximativ 200 de milioane de telespectatori, ceea ce e irezistibil pentru un comedian. Este o provocare, mai ales că îmi fac singur glumele şi pot să spun ceea ce cred şi vreau", a povestit Ricky Gervais.

Loading...

Citește și

  • globurile de aur 2016 surprize lady gaga

    Cinefilii au pornit numărătoarea inversă până la ziua decernării Globurilor de Aur 2016. Pentru această ediţie, cu numărul 73, au fost anunţate nominalizările, însă surprizele ar putea veni pe toată durata serii de 10 ianuarie. Trofeele sunt decernate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood şi sunt cele mai importante din cinematografia americană, după Oscaruri.

  • globurile de aur gala

    Cea de-a 73-a ediție a premiilor Globurile de Aur, decernate de Asociația presei străine de la Hollywood, va avea loc la 10 ianuarie 2016. Posibilii câștigători au fost, deja, nominalizați, însă cine va câștiga trofeele se va afla numai în noaptea evenimentului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1