Globurile de Aur 2016: DiCaprio iese din cercul „învinșilor”

dicaprio.jpg

leonardo dicaprio globurile de aur
Experții cred că DiCaprio va pune mâna pe un Glob de Aur
Foto: Getty

Lunga așteptare a lui Leonardo DiCaprio (41 de ani) s-ar putea să ia sfârșit, duminică (10 ianuarie). Actorul a fost nominalizat de foarte multe ori, la cele mai prestigioase decernări de premii, însă n-a avut noroc să și câștige. S-ar putea ca la Globurile de Aur 2016, Leonardo DiCaprio să plece cu premiul pentru Cel mai Bun Actor acasă.

Duminică noapte (10 ianurie) are loc cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur. Gala are loc la The Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Anul aceste competiția este foarte strânsă. Deocamdată, nu a fost declarat niciun favorit, însă numele de pe buzele tuturor este Leonardo DiCaprio, nominalizat la categoria „Cel mai Bun Actor”, pentru prestația sa din „The Revenant”. DiCaprio a câștigat, până acum, două Globuri de Aur, din cele 10 nominalizări, dar nu are în palmares niciun Oscar, potrivit LA Times.

Un rol menit să-l facă să plece cu toate premiile acasă

 

Experții cred că acesta va fi anul lui Leonardo DiCaprio. Prestația sa în „The Revenant” a fost lăudată de criticii din industrie. Regizorul mexican Alejandro González Ińárritu i-a oferit lui DiCaprio un rol menit să câștige toate premiile din acest an. DiCaprio joacă rolul unui explorator pe nume Hugh Glas atacat de un urs în America secolului al XIX-lea, lăsat să moară cu zile. Însetat de răzbunare, Hugh are un rival pe măsură, pe Fitzgerald, jucat impecabil de Tom Hardy. „The Revenant” este bazat pe o poveste reală.

Cei care au fost implicați în filmarea acestei producții spun că Leonardo DiCaprio a îndurat temperaturi de sub zero grade, jucând magistral și stând ore în șir, aproape nemișcat, pe pământul înghețat. Interpretarea lui Leonardo DiCaprio s-a bazat mai mult pe fizic și pe expresivitate și mai puțin pe replici, un lucru dificil pentru actorii zilelor noastre, dar nu imposibil pentru DiCaprio.

„Ceea ce făcea el (DiCaprio n.r) era profund, chiar dacă stătea nemișcat, era în pielea personajului tot timpul și știa unde se află fiecare cameră de filmat”, a declarat Iñárritu.

Criticii cred că juriul preferă astfel de roluri care nu se bazează pe replici și că Leonardo DiCaprio ar putea pune mâna pe premiul pentru „Cel mai Bun Actor”, la Globurile de Aur 2016.

Leonardo Dicaprio, niciun premiu Oscar în palmares

 

Lumea a devenit fascinată și de faptul că DiCaprio nu a reușit să câștige niciun Oscar, iar ironiile apărute în mediul online, cu privire la acest aspect, au devenit virale pe rețelele de socializare. Toată lumea se întreabă „de ce Academia Premiilor Oscar îl urăște pe Leonardo DiCaprio?”.

Desigur, DiCaprio răspunde elegant pe seama acestui subiect, declarând că: „Adevărul despre câștigarea acestor premii este că nimic nu se află sub controlul tău”. S-ar putea să aibă dreptate, însă criticii de film cred că rolul lui Leonardo Dicaprio în „The Revenant” va fi un adevărat magnet de premii și că, de data aceasta, îi va surâde norocul, cel mai probabil, duminică (10 ianuarie), la Globurile de Aur 2016.

Loading...

Citește și

 • Cel mai mare ghinionist la capitolul premii Oscar este Leonardo DiCaprio (41 de ani).

 • Cea de-a 73-a ediție a premiilor Globurile de Aur, decernate de Asociația presei străine de la Hollywood, va avea loc duminică (10 ianuarie 2016). Cele mai cunoscute celebrităţi vor fi prezente pe covorul roşu. Spectacolul are loc la Beverly Hilton Hotel, din Beverly Hills, în Statele Unite ale Americii. Dar până atunci, haideţi să vedem care au fost cele mai spectaculoase apariţii de pe covorul roşu de-a lungul timpului.

 • Ianuarie 2016 aduce și primul eveniment major din industria cinematografică americană: gala decernării premiilor Globurile de Aur, eveniment care va avea loc duminică, 10 ianuarie 2016, la Los Angeles. Click.ro îţi spune nominalizările şi predicţiile făcute de Vanity Fair.

 • globurile de aur 2016 live

  Unul dintre cele mai așteptate evenimente de la Hollywood are loc în acest weekend. Duminică, 10 ianuarie, celebritățile din toată lumea vor fi prezente pe covorul roșu al celei de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur. Spectacolul are loc la Beverly Hilton Hotel, din Beverly Hills, în Statele Unite ale Americii. Click! vă spune unde puteți urmări acest show, inclusiv aparițiile vedetelor pe covorul roșu.

 • globurile de aur gala

  Cea de-a 73-a ediție a premiilor Globurile de Aur, decernate de Asociația presei străine de la Hollywood, va avea loc la 10 ianuarie 2016. Posibilii câștigători au fost, deja, nominalizați, însă cine va câștiga trofeele se va afla numai în noaptea evenimentului.

 • leonardo dicaprio

  Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Starul de 40 de ani este cunoscut pentru faptul că nu a câştigat niciun premiu Oscar, deşi a fost nominalizat de cinci ori, iar criticii i-au lăudat mereu prestaţiile. Însă există lucruri pe care cu singuranţă nu le ştiai despre Leonardo Dicaprio: iată nouă dintre ele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1