Globurile de Aur 2016: cele mai frumoase vedete de-a lungul timpului

marilyon-monroe.jpg

Marilyn Monroe şi Joe DiMaggio, în anul 1962
foto: Getty Images

Cea de-a 73-a ediție a premiilor Globurile de Aur, decernate de Asociația presei străine de la Hollywood, va avea loc duminică (10 ianuarie 2016). Cele mai cunoscute celebrităţi vor fi prezente pe covorul roşu. Spectacolul are loc la Beverly Hilton Hotel, din Beverly Hills, în Statele Unite ale Americii. Dar până atunci, haideţi să vedem care au fost cele mai spectaculoase apariţii de pe covorul roşu de-a lungul timpului.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente de la Hollywood are loc în acest weekend. Aparițiile celebrităților pe covorul roșu vor fi cele mai urmărite, motiv pentru care vedetele se vor pregăti ca la carte. Până la mult aşteptatele Globurile de Aur, iată o retrospectivă a celor mai memorabile apariţii ale vedetelor de pe covorul roşu al acestui eveniment, potrivit Vogue.com.

julia-roberts.jpg

Julia Roberts, 1991
foto: Getty Images

lupita.jpg

Lupita Nyong’o, 2014
foto: Getty Images

21-best-golden-globe-beauty-of-all-time.jpg

Elizabeth Taylor, 1958
foto: Getty Images

ema.jpg

Emma Stone, 2015
foto: Getty Images
                       

14-best-golden-globe-beauty-of-all-time.jpg

Uma Thurman, 1995
foto: Getty Images
                                                                
Loading...

Citește și

 • globurile de aur gala

  Cea de-a 73-a ediție a premiilor Globurile de Aur, decernate de Asociația presei străine de la Hollywood, va avea loc la 10 ianuarie 2016. Posibilii câștigători au fost, deja, nominalizați, însă cine va câștiga trofeele se va afla numai în noaptea evenimentului.

 • ricky gervais

  Considerat de mulţi cel mai amuzant om din Marea Britanie, creatorul seriei "The Office" revine la marea sa "dragoste", Globurile de Aur. Ricky Gervais va fi gazda celei de-a 73-a ediţie a Globurilor de Aur, eveniment pe care l-a mai prezentat de trei ori, în 2010, 2011 şi 2012.

 • globurile de aur 2016 live

  Unul dintre cele mai așteptate evenimente de la Hollywood are loc în acest weekend. Duminică, 10 ianuarie, celebritățile din toată lumea vor fi prezente pe covorul roșu al celei de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur. Spectacolul are loc la Beverly Hilton Hotel, din Beverly Hills, în Statele Unite ale Americii. Click! vă spune unde puteți urmări acest show, inclusiv aparițiile vedetelor pe covorul roșu.

 • globurile de aur 2016 surprize lady gaga

  Cinefilii au pornit numărătoarea inversă până la ziua decernării Globurilor de Aur 2016. Pentru această ediţie, cu numărul 73, au fost anunţate nominalizările, însă surprizele ar putea veni pe toată durata serii de 10 ianuarie. Trofeele sunt decernate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood şi sunt cele mai importante din cinematografia americană, după Oscaruri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1