Gina Lollobrigida se luptă cu propria familie: «La 94 de ani, vreau să mor în pace. Nu merit să fiu umilită așa»

gettyimages-1051846026.jpeg

Actrița are mari probleme cu familia
Foto: Gettyimages

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Legendara actriță italiană Gina Lollobrigida a izbucnit în lacrimi recent la un canal de televiziune: ”La 94 de ani am dreptul să trăiesc și să mor în pace”.

Legenda filmului italian Gina Lollobrigida luptă pentru demnitatea ei într-o dispută cu familia sa, în urma tutelei care i-a fost impusă. "Nu merit să fiu umilită aşa", a declarat actriţa în vârstă de 94 de ani într-un interviu televizat emoţionant difuzat duminică, relatează Agerpres.

Ea este în luptă cu propria familie de când în viața sa a intrat Andrea Piazzolla (34 de ani), care îi administrează averea de 51 de milioane de dolari. Andrea nu a greșit niciodată. Este o persoană bună și pentru că m-a ajutat are probleme groaznice. E viața mea și eu decid ce fac cu ea. Faptul că îi ofer cadouri lui Andrea și familiei sale este o problemă care mă preocupă pe mine, pe nimeni altcineva”, a spus vedeta. Unicul fiu al Ginei, Milko Skofic (54 de ani), a încercat să o declare incapabilă din punct de vedere mental pentru că îl lasă pe Piazzolla să-i administreze bunurile. Ea vrea să-l dezmoștenească, din această cauză.

Recent însă, Lollobrigida s-a aflat pe prima pagină a ziarelor din cauza unei dispute juridice cu privire la sănătatea ei mintală. În octombrie, Curtea Supremă din Italia a menţinut o hotărâre judecătorească conform căreia un tutore ar trebui să vegheze asupra bunurilor ei. Lollobrigida suspectează un complot pus la cale de fiul ei Milco şi alţii pentru a pune mâna pe moştenire.

A fost numită Mona Lisa

Gina Lollobrigida s-a născut la 4 iulie 1927 în Subiaco, Italia. La 20 de ani a câştigat locul trei la concursul de frumuseţe Miss Italia. Peste numai cinci ani, la debutul ei în cinematografie Lollobrigida este numită de critici cea mai frumoasă din lume. A jucat în filme alături de legende ale Hollywoodului Rock Hudson, Sylvia Syd-ney şi Humphrey Bogart. După ce divorţează în 1971 de doctorul Skofic, are mai multe relaţii. În 2006 se căsătoreşte cu mogulul spaniol Javier Rigau Rafols, de doar 53 de ani.

Citește și:

La 87 de ani Gina Lollobrigida şi-a dezmoştenit fiul

Gina Lollobrigida la 91 de ani. A fost una dintre cele mai seducătoare actrițe din toate timpurile

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5