Vedetele și-au găsit sosii care le seamănă perfect

bbbuntitled-1_copy.jpg

Adele, acum după ce a slăbit drastic
Fotografii: Profimedia

Aproape nu le poţi deosebi! Maria Herriott seamănă cu Adele şi a decis să se opereze după ce vedeta a slăbit. Rebecca Rickman-Jenkin e confundată cu Reese Witherspoon.

Câştigă bani frumoşi pentru că seamănă cu Adele (32 de ani) şi are până şi vocea asemănătoare cu cea a cântăreţei! 
Maria Herriott, de 43 de ani, din Walthamstow, nord-estul Londrei, Marea Britanie, cântăreşte 127 de kilograme şi a fost sosia perfectă a vedetei până anul acesta. 

untitled-1_copy.jpg

Adele, pe vremea când avea peste 100 kg

Susţinea concerte, ca şi artista celebră, şi avea numeroşi fani. 
Însă de când Adele, care cântărea şi ea peste 100 de kilograme, a reuşit să scape de 50 de kilograme, succesul Mariei a scăzut. 
După ce a participat nu demult la emisiunea This Morning de la canalul de televiziune ITV şi a fost criticată pentru că e prea grasă ca să mai semene cu cântăreaţa, aceasta a decis să se opereze. 

bnnnuntitled-1_copy.jpg

Maria Herriott, de 43 de ani, are 127 kg şi o copiază perfect

Ea este hotărâtă să facă o operaţie de 14.000 de dolari pentru a-şi pune inel gastric, ca să-şi micşoreze stomacul şi să arate din nou perfect ca Adele. 
Cântăreaţa, lansată în întreaga lume în 2011 şi cunoscută pentru multe hituri între care se numără şi ”Rolling in the Deep”, are o avere de 190 de milioane de dolari. 
În vârstă de 40 de ani, Rebecca Rickman-Jenkins, din Poringland, Norfolk, estul Marii Britanii, seamănă perfect cu actriţa Reese Witherspoon (44 de ani). 

vvvvvuntitled-1_copy.jpg

Reese Witherspoon, în ”Blonda de la Drept” versus Rebecca Rickman-Jenkins, clona actriţei

A descoperit acest lucru după ce mulţi necunoscuţi o confundau cu vedeta. 
Aşa i-a venit ideea să imite ipostaze ale actriţei din fotografii, în timp ce se afla la izolare, din cauza pandemiei de COVID-19. 
Lansată în 2001, datorită rolului din filmul ”Blonda de la Drept”, Reese Witherspoon are o avere de 200 de milioane de dolari.
Loading...