George Clooney, tată de gemeni la 56 de ani

Citeste tot despre: 

George Clooney, 56 de ani, a fost, ieri, în culmea fericirii!

Soţia lui, Amal (39 de ani) i-a adus pe lume pe gemenii Alexander şi Ella şi „atât mama cât şi copiii sunt perfect sănătoşi, fericiţi şi fac foarte bine”, se arată într-un comunicat remis AP.

Clooney a lipsit duminică de la un eveniment organizat în Armenia de Radio Erevan, scuzându-se că „familia e pe primul plan”.

Amal Clooney a născut la o clinică privată din Berkshire, Anglia, şi nu a fost în stare să vorbească la telefon nici cu familia ei din cauza anestezicelor administrate după naştere. Familia Clooney are o avere de 250 de milioane de dolari.

 

Loading...

Citește și

  • george amal clooney

    Multă cerneală a curs în presa de peste Ocean despre o posibilă sarcină a lui Amal (39 de ani), soția lui George Clooney (55 de ani). Deși până acum totul a rămas la stadiul de zvonuri, iată că fericita veste a fost confirmată. Și nu este vorba doar de un bebeluș, ci de doi, căci Amal este gravidă cu gemeni.

  • Nu iese niciodată fum fără foc! La scurt timp după ce vestea că George Clooney aşteaptă doi copii a făcut înconjurul planetei, jurnaliştii americani aruncă bomba. Cei doi au apelat la inseminarea in vitro şi la un donator de spermă necunoscut, pentru că George nu ar mai putea procrea.