George Clooney, nuntă de 2 milioane de dolari

Geoge Clooney.jpg

Geoge Clooney
Actorul şi nevasta lui păreau în al nouălea cer înainte de nuntă
foto: ap

În sfârşit a spus ”da”! Geoge Clooney s-a căsătorit sâmbătă cu avocata de origini libaneze Amal Alamuddin. Ei au schimbat jurămintele într-un hotel de fiţe de 7 stele din Palazzo Papadopoli din Veneţia.

Deşi la nunta de pomină, care a costat circa 2 milioane de dolari, au fost circa 200 de invitaţi, actorul Geoge Clooney (53 de ani) a fost foarte supărat că nu au venit prietenii lui cei mai importanţi, Brad Pitt, Ben Affleck şi Angelina Jolie. Nici mireasa, Amal Alamuddin (36 de ani), nu a fost prea fericită, fiindcă starul a fost atât de obsedat să iasă nunta perfectă, încât a neglijat-o în cele mai frumoase momente, potrivit “Ok! SUA”.

Palazzo Papadopoli din VeneţiaZoom
Hotelul de 7 stele unde Clooney şi Amal au schimbat jurămintele
foto: ap

 Totuşi, ei au reuşit să păstreze aparenţele, arătându-se foarte fericiţi în timpul petrecerilor burlacilor şi burlăciţelor de vineri. S-au plimbat cu zeci de bărci împreună cu prietenii, vânaţi de paparazzi, paralizând circulaţia pe canalele veneţiene.

canalul-grandeZoom
Nunta actorului a paralizat circulaţia pe canalele veneţiene
foto: ap

La nuntă, Amal a purtat o rochie de mireasă albă confecţionată de Oscar de la Renta, iar Clooney un smoking de culoare neagră. Invitaţii au fost îndemnaţi să ceară orice îşi doresc în afara meniului sofisticat.

S-au servit: delicatese toscane şi veneţiene, supă de midii, soté de crustacee cu usturoi, lămâie şi vin alb, tortellini cu brânză ricotta, raci cu risotto cu anghinare, mămăligă cu ciuperci sălbatice, iar ca desert o specialitate italiană din căpşuni, oţet, piper şi zahăr.

S-au oferit invitaţilor 150 de sortimente de vinuri din Italia şi Franţa, cu preţuri de la 40 de dolari la 8.900 de dolari. Deşi Clooney are o avere de 180 milioane de dolari, socrii săi au ţinut morţiş să plătească toate cheltuielile.

loading...