George Clooney face tratament să fie tată

George Clooney

George Clooney, copil
George Clooney e disperat să aibă un moştenitor
Foto: AP
Citeste tot despre: 

După ce a devenit un bărbat însurat, anul trecut, în septembrie, actorul George Clooney este hotărât acum să devină tată. De un an de zile tot încearcă să aibă un copil.

George Clooney (54 de ani) a început să facă tratamente intense la clinici de fertilizare, împreună cu soţia sa, Amal, de 37 de ani. Starul, care are o avere impresionantă, vrea neapărat un moştenitor. Îşi doreşte să aibă cui să lase ca moştenire averea sa. Şi soţia câştigă bine şi moşteneşte destui bani de la părinţi. Geoge Clooney s-a căsătorit cu avocata de origini libaneze Amal Alamuddin în septembrie 2014. Ei au schimbat jurămintele într-un hotel de fiţe de 7 stele din Palazzo Papadopoli din Veneţia.

A avut o nuntă de pomină

Deşi la nunta de pomină, care a costat circa 2 milioane de dolari, au fost circa 200 de invitaţi, actorul Geoge Clooney (53 de ani) a fost foarte supărat că nu au venit prietenii lui cei mai importanţi, Brad Pitt, Ben Affleck şi Angelina Jolie. Nici mireasa, Amal Alamuddin (36 de ani), nu a fost prea fericită, fiindcă starul a fost atât de obsedat să iasă nunta perfectă, încât a neglijat-o în cele mai frumoase momente.  Totuşi, ei au reuşit să păstreze aparenţele, arătându-se foarte fericiţi în timpul petrecerilor burlacilor şi burlăciţelor.

Are o avere de 180 de milioane de dolari

La nuntă, Amal a purtat o rochie de mireasă albă confecţionată de Oscar de la Renta, iar Clooney un smoking de culoare neagră. Invitaţii au fost îndemnaţi să ceară orice îşi doresc în afara meniului sofisticat. S-au servit: delicatese toscane şi veneţiene, supă de midii, soté de crustacee cu usturoi, lămâie şi vin alb, tortellini cu brânză ricotta, raci cu risotto cu anghinare, mămăligă cu ciuperci sălbatice, iar ca desert o specialitate italiană din căpşuni, oţet, piper şi zahăr. S-au oferit invitaţilor 150 de sortimente de vinuri din Italia şi Franţa, cu preţuri de la 40 de dolari la 8.900 de dolari. Deşi Clooney are o avere de 180 milioane de dolari, socrii săi au ţinut morţiş să plătească toate cheltuielile.

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1