George Clooney face treburi casnice în carantină. Spală rufe și vase

George Clooney Amal

George Clooney e însurat cu Amal din 2014
Starul face mai multe treburi casnice decât soția, Amal
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

George Clooney a renunțat la statutul de star și face treburi casnice în carantină. El a povestit că spală rufe și vase, toată ziua.

George Clooney (59 de ani) a povestit că spală rufele celor doi copii ai săi, Alexander și Ella, care au împlinit patru ani în ianuarie. Starul a dezvăluit că pune mașina de spălat de două-trei ori pe zi, fiindcă gemenii își murdăresc mult hăinuțele. De asemenea, el a mai mărturisit că, toată ziua, spală vasele. Face mai multe treburi casnice decât soția sa, Amal, de 43 de ani. Actorul George Clooney spune că știe de toate, datorită trecutului său modest.

George Clooney a dăruit prietenilor 14 milioane de dolari

George Clooney a împlinit 59 de ani. 7 femei celebre care i-au trecut prin pat înaintea lui Amal

Starul face și croitorie

Actorul s-a apucat și de croitorie de când se află la izolare din cauza pandemiei de COVID-19. De luni de zile, starul nu a mai putut să lucreze, nu a putut să se întoarcă la filmări. El a profitat de faptul că a fost obligat să stea mai mult în casă pentru a se apuca de o activitate surprinzătoare. Izolarea a permis multor persoane, inclusiv vedete, să-și descopere noi pasiuni. Dacă unele s-au pus pe sport, altele și-au încercat talentele în bucătărie, George Clooney s-a apucat de săălat și de croitorie. El a împrumutat mașina de cusut de la asistenta sa. Deși are o avere de 500 de milioane de dolari, a preferat să împrumute o mașină de cusut, decât să-și cumpere una. George Clooney a renunțat la statutul de star și face pe gospdina în carantină.

Loading...
 
 

Citește și