Gafă pe covorul roșu la Veneţia. Și-a lăsat la vedere fundul dezgolit, fără să-și dea seama

malgosia_bela.jpg

Malgosia Bela a gafat pe covorul roșu
Foto Getty Images

Malgosia Bela (41 de ani) este o actriță și un model foarte cunoscut din Polonia, însă la Festivalul de Film din Veneția s-a făcut remarcată printr-un moment nu tocmai fericit. Prezentă la premiera filmului "Suspiria", în care joacă, ea nu și-a dat seama că rochia ei s-a dezlipit de pe trup și i-a dezgolit fundul.

Malgosia a îmbrăcat o rochie roșie vaporoasă, cu o tăietură periculos de sexy în spate, iar în picioare o pereche de sandale negre, simple, pentru premiera filmului "Suspiria", a regizorului Luca Guadagnino. Rochia i-a dat însă multe bătăi de cap actriței care a rămas cu fundul dezgolit chiar pe covorul roșu. Malgosia a sesizat și și-a tras mâinile peste fund acoperindu-l imediat, plină de rușine. 

gettyimages-1025924432.jpg

Malgosia Bela a rămas aproape cu posteriorul dezgolit la Festivalul de Film de la Veneția
Foto Getty Images

În acest an, evenimentul a adus în prim plan problema reprezentării femeilor în cadrul concursului de film. Organizatorii au anunţat în prima zi de conferință faptul că vor semna un angajament privind egalitatea de gen. Președintele juriului de la Festivalul de Film de la Veneţia 2018 este Guillermo del Toro, iar din juriu a fac parte Christoph Waltz, Naomi Watts, Sylvia Chang, Trine Dyrholm, Nicole Garcia, Malgorzata Szumowska, Paolo Genovese şi Taika Waititi. Festivalul a început pe 29 august, iar marele premiu va fi acordat pe 8 septembrie. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1