Gabriela Spanic şi Edith Gonzalez, născute în aceeaşi zi, lovite de aceeaşi dramă: au fentat moartea

edith-gonzales-eduardo-palomo-inima-salbatica_3.jpg

Edith Gonzales şi Eduardo Palomo

Cele mai îndrăgite actriţe de telenovele, una originară din Venezuela, iar celaltă, din Mexic, s-au născut în aceeaşi zi, pe 10 decembrie, însă în ani diferiţi. Deşi au jucat în multe seriale lacrimogene, Gabriela Spanic şi Edith Gonzalez au ele însele poveşti de viaţă care te emoţionează profund. Ambele au trecut pe lângă moarte.

Edith Gonzalez (54 de ani) s-a născut pe 10 decembrie 1964, în Mexic, iar colega ei, Gabriela Spanic (45 de ani), a venit pe lume în Venezuela, pe aceeaşi dată, însă în 1973, având şi o soră geamănă. Amândouă au îmbrăţişat cariere de actriţe, încă de mici. Edith a debutat la 6 ani, iar la vârsta de 15 ani juca deja alături de marea Veronica Castro în „Şi bogaţii plâng” (1979). Însă rolul care a propulsat-o în atenţia publicului a fost cel al Monicăi de Altamira, din „Inimă sălbatică” (1993), o telenovelă difuzată de Antena 1 şi care a prins imediat la publicul de la noi. Superba Edith Gonzales avea doar 29 de ani la vremea aceea, iar cuplul pe care l-a făcut cu regretatul Eduardo Palomo (1962-2003) a fost de un real succes.

Edith Gonzale, diagnosticată cu cancer

Viaţa lui Edith ar putea fi însă oricând scenariu de telenovele, căci actriţa a trecut prin numeroase probleme. În 2004 a făcut un copil cu politicianul mexican Santiago Creel, cu care nu s-a căsătorit, apoi în timpul sarcinii a fost concediată din proiectul la care lucra, pentru că nu anunţase că e gravidă. În 2010, Edith s-a căsătorit cu Lorenzo Lazo-Margain, iar în 2016 a primit cea maii cruntă veste posibilă: a fost diagnosticată cu cancer ovarian in stadiu avansat. Au urmat intervenţii şi tratamente aggressive de chimioterapie, actriţa ţinându-şi constant fanii la curent cu nefericita experienţă prin care trece. Din fericire, Edith a reuşit să învingă cumplita boală, ba chiar a renunţat la perucă şi se afişează cu părul scurt. Din 2016 nu a mai jucat în nicio producţie TV, însă acum lucrează la un film de televiziune. De menţionat că vedeta a fost în România, la invitaţia postului Acasă, şi a apărut în telenovela „Inimă de ţigan” (2007). 

 • Edith Gonzalez
 • Edith Gonzalez şi Eduardo Palomo
 • Edith Gonzales şi Eduardo Palomo
 • Edith Gonzales
 • Edith Gonzales
 • Gabriela Spanic
 • Gabriela Spanic
 • Gabriela Spanic
  foto: Profimedia
 • Gabriela Spanic şi Lucian Viziru
 • Gabriela Spanic şi Lucian Viziru
 • Maximize

1/11

Gabriela Spanic a fost otrăvită de asistenta ei, la comandă

Vedeta din „Uzurpatoarea”, „Intrusa” şi „Venganza” a fost căsătorită cu actorul Miguel de Leon timp de 6 ani, în perioada 1997-2003. În 2008 devine mama unui băieţel, însă în prezent nu mai are o relaţie cu tatăl copilului. A trecut prin mai multe certuri cu sora sa geamănă, Daniela.

În 2010, Gabriel Spanic a  fost protagonsiat unei ştiri uluitoare. Marcia Celeste Fernandez, asistenta ei personală, a recunoscut că a încercat timp de câteva luni s-o otrăvească pe actriţă şi pe alţi câţiva membri ai familiei sale.

Femeia le-a administrat mici doze de sulfat de amoniu timp de patru luni, şi a fost reţinută la sfârşitul lunii august chiar în casa Gabrielei. Mai mult decât atât, infractoarea avea supra ei două doze de otravă, aşa că a fost transportată direct la puşcărie. Recent, angajata actriţei a recunoscut că a primit bani pentru a face acest lucru. ”Da, m-a plătit cineva ca să o omor". Gurile rele spuneau că cea care ar fi angajat-o pe Fernandez pentru a o otrăvi pe Spanic este chiar sora geamănă a acesteia, Daniela, însă femeia a negat categoric zvonurile, deşi a admis că avea o relaţie foarte proastă cu actriţa. Şi Gabriela Spanic a ajuns în România, în 2004, chiar de ziua ei, şi a jucat în “Numai iubirea”, fiind protagonist unui sărut fierbinte cu şarmantul Lucian Viziru.

 

https://www.click.ro/vedete/celebritati/gaviota-din-cafea-cu-parfum-de-f...

https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-fac-azi-vedetele-de-telenovele-...

 

 

loading...
Loading...

Citește și