Fratele unui celebru cântăreţ, suspect de HIV: „ Îmi este frică că voi muri prea devreme"

aaron_carter.png

foto
Aaron Carter este îngrijorat de starea sa precară de sănătate
Foto: Getty

Formaţia americană Backstreet Boys s-a bucurat de un succes fulminant între anii 1993-2013, activitatea ei fiind premiată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, în anul 2013. Membrii formaţiei au fost apreciaţi în special de fane, care nu au trecut cu vederea aspectul fizic de invidiat al acestora. Dintre componenţi, Nick Carter a fost cel care a răpit cele mai multe inimi .

Nick( 37 de ani ) are un frate mai mic, pe nume Aaron , care trece prin momente dificile şi nu primeşte sprijinul celor apropiaţi, fiind considerat oaia neagră a familiei.

Aaron Carter a dezvăluit, pentru publicaţia Daily Mail, că se teme că ar putea fi infectat cu virusul HIV. Vedeta a mărturisit, într-un interviu televizat emoţionant, că este dependent de operaţii estetice şi de droguri uşoare pe care le procură de la dealerii de pe stradă.  A negat acuzaţiile conform cărora este dependent de cocaină şi a împărtăşit cu publicul grijile care nu îl lasă să odarmă. Deşi are 1.83, cântăreşte doar 52 de kilograme, ceea ce îl determină să creadă că suferă de o boală gravă. “ Am nevoie de ajutor. Sunt atât de slab…Cea mai mare frică a mea este aceea că voi muri prea devreme”, este declaraţia îngrijorătoare făcută de Aaron.

Apariţia televizată a lui Aaron vine în urma unor momente dificile pentru cântăreţ. El a recunoscut că este bisexual şi, acum aproximativ o lună, a fost arestat pentru că a condus sub influenţa substanţelor interzise, mai exact marijuana.

AaronZoom
Aşa arăta Aaron Carter când a fost arestat de poliţie
Foto: Getty

Atunci când a aflat despre arestarea fratelui său, Nick a ales să scrie un mesaj pe Twitter şi nu l-a contactat direct pe Aaron. „ Mesaj pentru fratele meu: Te iubesc indiferent ce s-ar întâmpla, iar dacă ai nevoie de ajutor sunt dispus să te ajut ca să fii din nou bine. Familia nu este întotdeauna înţelegătoare, dar să ştii că suntem aici pentru tine”, a fost mesajul lui Nick Carter.

 

loading...
Loading...