Fratele lui Mariah Carey: «Ești o vrăjitoare malefică»! Declarații-șoc

mariah_carey.jpg

mariah carey
Mariah Carey (45 de ani)
foto: Getty

În ultima perioadă, celebra cântăreață Mariah Carey (45 de ani) a început să atragă atenția negativă a presei. Nici fanii nu o mai susțin pe artistă, care a început să-și dea arama pe față, după cum spune un vechi proverb românesc.

În plus, se pare că și familia ei a obosit să îi mai apere imaginea publică. Însuși fratele solistei, Morgan Carey (51 de ani), a făcut o serie de declarații care o incriminează. Bărbatul susține că Mariah, care are o avere de aproximativ 500 de milioane de dolari, refuză să plătească taxele de spitalizare pentru sora ei, care este pe moarte.

„Probabil cheltuie mai mult pe mâncarea pentru câine decât ar costa-o să se asigure că sora ei este îngrijită corespunzător”, a declarat Morgan, potrivit The Sun. Sora lor, Alison (54 de ani), care obișnuia să practice cea mai veche meserie din lume, prostituția, a fost depistată ca fiind seropozitivă. În prezent, aceasta trebuie să sufere multiple operații la nivelul creierului și al coloanei vertebrale. „Mariah trebuie să se implice. Am venit cu avionul din Hawaii anul trecut, când Alison a fost deconectată de la ventilator, doctorii crezând că va muri. Sora mea (Mariah, n.r.) nici măcar nu a venit la spital. Din fericire, Alison s-a recuperat miraculos, dar acum trebuie să facă operații la creier și coloana vertebrală și poate intra în spital în orice zi. Alison a încercat cu disperare să o contacteze pe Mariah. Nu a răspuns niciodată”, a adăugat Morgan.

În plus, bărbatul susține că Mariah este extrem de egocentristă și narcisistă, și că a fost complet indiferentă atunci când soția lui a pierdut o sarcină, în trecut. „I-am zis lui Mariah că soția mea a pierdut sarcina și nici la acel mail nu a răspuns niciodată. Dar este tipic, pentru că lumea trebuie să se învârtă în jurul lui Mariah și nu este loc în lume pe lângă ea”, a mai declarat el. Ulterior, acesta chiar i s-a adresat direct vedetei: „Sora ta e pe moarte și se chinuie și tu unde ești? Crezi că ești așa fabuloasă, dar ești o vrăjitoare!”.

Morgan și Mariah nu și-au vorbit de doi ani

Mariah urmează să se căsătorească pentru a treia oară, însă fratele ei nu se așteaptă să primească o invitație la nuntă, întrucât cei doi nu și-au mai vorbit de ani de zile. „Nu am vorbit cu Mariah de doi ani și jumătate. Am auzit că se mărită doar pe rețelele sociale. Nici măcar nu cred că Mariah este îndrăgostită de James (James Packer, logodnicul ei, n.r.), este îndrăgostită doar de ea însăși. E malefică. Întotdeauna a fost așa. Este îndrăgostită de inelul ei de logodnă în valoare de șapte milioane de dolari. Este tragic că în timp ce își flutură marele inel cu diamant în fața oricui îi dă atenție, nu poate ridica un deget să-și ajute sora muribundă”, a concluzionat Morgan Carey.

Pe de altă parte, bărbatul are numai urări de bine pentru Mariah: „Cânt mă gândesc la Mariah, în ciuda tuturor neajunsurilor ei și trădărilor față de mine, mă gândesc la ea cu milă și compasiune, pentru că știu cum a fost nevoită să crească. Nu am idee dacă mariajul ei va avea mai mult succes decât primele două, dar îi doresc toate cele bune și o viață bună. Sunt doar fericit că trăiesc în Italia, departe de toate astea”, a încheiat Morgan.

Loading...

Citește și

  • Anul a început cât se poate de fericit pentru Mariah Carey. Cântăreaţa a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, miliardarul australian James Packer.

  • mariah carey

    Chiar dacă în anii ’90 era o adevărată bombă sexy, Mariah Carey a dus lupte grele în ultimii ani cu kilogramele în plus. Acum, diva de 45 de ani pare că se găsește în cea mai bună formă, iar asta s-ar datora relației pe care o are cu miliardarul australian James Packer.

  • Orice câine de rasă care se respectă ştie că stăpânul „se educă, nu se ascultă”. Micuţul de cinci ani Cha Cha din rasa Jack Russell e poate cel mai bun dresor de oameni din lume. Luni, a convins-o pe Mariah Carey (45 de ani) să închirieze întreg compartimentul de la clasa de lux pentru că... avea chef să zboare.

  • mariah carey a slabit

    Unii speculează că pierderea în greutate atât de vizibilă se datorează unei operații de bypass gastric, noi sperăm să fie doar motivația de-a ajunge la formele voluptuoase armonioase care-au consacrat-o, o dietă sănătoasă și mult sport.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1