Fratele lui Celine Dion a murit, la doar două zile după soţul artistei

main-daniel-dion.jpg

Daniel Dion avea doar 59 de ani
Foto: mirror.co.uk

Fratele lui Celine Dion (47 de anI) a murit sâmbătă (16 ianuarie), la doar două zile după ce soţul ei a trecut în nefiinţă. Daniel Dion a fost răpus tot de cancer, boală care l-a ucis şi pe Rene Angelil.

Daniel Dion (59 de ani) s-a luptat multă vreme cu cancerul, iar sora lui, Claudette, a povestit că era pregătit pentru ce era mai rău: "Nu mai suferea. A fost paşnică moartea sa", conform mirror.co.uk. 

De altfel, întreaga familie a lui Celine Dion s-a strâns la reşedinţa lui Daniel de joi. Artista însă a stat la căpătâiul soţului său, Rene Angelil, care a murit tot joi, după 16 ani în care s-a lupta cu cancerul de gât, limbă şi creier. 

Zoom
Celine Dion, alături de Rene Angelil şi cei trei copii ai lor, Rene-Charles şi gemenii Eddy şi Nelson
Foto: Wenn

Celine Dion a anunţat vineri că îşi va anula toate concertele până se va reface după pierderea soţului. Se pare că ea va reveni pe scena din Las Vegas, unde susţine de ani buni concerte, pe 23 februarie. 

loading...
Loading...

Citește și

 • Soţul lui Celine Dion (47 de ani), Rene Angelil, a murit la vârsta de 73 de ani, joi (14 ianuarie). Căsătorit cu artista din 1994, el s-a luptat multă vreme cu cancerul.

 • Soţul lui Celine Dion (47 de ani) a murit joi (14 ianuarie), după o grea luptă cu cancerul. Ultimele clipe ale lui Rene Angelil au fost grele şi pline de emoţie, aşa cum a povestit chiar cântăreaţa.

 • Celine Dion şi soţul ei, Rene Angelil, care a murit joi (14 ianurie) au avut o relaţie frumoasă, în ciuda problemelor de sănătate ale fostul impresar. Căsătoriţi 21 de ani, cei doi au sfidat gurile rele care nu le-au dat şanse, mai ales că între ei a existat o diferenţă de vârstă de 26 de ani.

 • celin dion sot rene angelil

  Soțul lui Céline Dion a pierdut lupta cu cancerul, joi dimineață (14 ianuarie). Artista și René Angélil au avut parte de un mariaj ca-n filme, care a durat mai mult de două decenii. Prima lor întâlnire a avut loc pe când cântăreața avea doar 12 ani, atunci când managerul René, care avea 38 de ani, a surprins-o cântând și a fost impresionat de vocea ei.

 • celine dion rene angelil

  A fost o poveste de dragoste care nu a urmat normele tradiționale, dar care a îndurat toate greutățile vieții. René Angélil o cunoaște pe Céline Dion (47 de ani) pe când ea avea doar 12 ani, iar el 38, și se îndrăgostește nespus de vocea ei. A fost atât de impresionat de abilitățile ei artistice încât și-a ipotecat casa pentru a o lansa pe scena muzicală. În timp, relația lor a devenit una amoroasă, deși între ei era o diferență de 26 de ani.

 • celine dion rene angelil

  Așa cum era de așteptat, Céline Dion (47 de ani) și-a anulat concertele pe care trebuia să le susțină în acest weekend (16-17 ianuarie), în Las Vegas. Soțul artistei, René Angélil a murit joi dimineață (14 ianuarie), după o luptă cumplită cu cancerul, la vârsta de 73 de ani.