FOTO/VIDEO Incendiar! Sex-tape cu o vedetă din Argentina!

Actriţa argentiniană Fatima Florez este în centrul unui imens scandal, din cauza unei înregistrări în care apare în timpul unei partide de sex sălbatic.

Fatima Florez este o vedetă cunoscută şi apreciată în America de Sud. Blonda îngroaşă acum lista vedetelor care s-au înregistrat în timp ce făceau sex. Ba mai mult decât atât, înregistrarea partidei de sex sălbatic dintre Fatima şi soţul ei, Norberto Marcos, a fost furată, iar imagini incendiare au împânzit internetul.

Blonda a recunoscut existenţa acestui material incendiar şi a declarat că era foarte posibil ca acesta să fie publicat. "Mi-e un pic teamă de asta", a declarat Fatima pentru cotidianul "Muy".

"Nu pot să neg că ne-am filmat în timp ce făceam sex. Fatima este soţia mea şi astea sunt lucruri care se petrec într-un cuplu. Înregistrarea era în computerul meu de acasă. Dacă cineva îl are, este pentru că l-a furat", a explicat soţul vedetei argentiniene, Norberto Marcos.

Înregistrarea hot are 20 de minute. În filmuleţ, Fatima apare în timp ce-i face sex oral partenerului ei de viaţă, după care îl satisface cum ştie ea mai bine!


IATĂ ÎN EXCLUSIVITATE CLIPUL COMPROMIŢĂTOR AL VEDETEI!  IMAGINI INTERZISE MINORILOR!Vezi mai multe din Interzis la birou pe 220.ro

Loading...