FOTO/VIDEO Din culisele premiilor Oscar 2013: ce nu s-a văzut la televizor!

Decernarea premiilor Oscar 2013 a fost un eveniment care nu s-a dezminţit nici anul acesta. A fost un spectacol grandios şi plin de fast.

Ce s-a întâmplat pe scenă au văzut telespectatori din toată lumea. Pe site-urile de socializare Twitter şi Instagram au fost, însă, postate şi imagini surprinzătoare din spatele scenei, cu unii dintre protagoniştii premiilor Oscar 2013.

Ben Affleck a fost surprins în timp ce aştepta cuminte, cu o băutură în faţă, să-i fie gravată statueta pe care a primit-o pentru cel mai bun film - "Argo".

Anne Hathaway, premiată pentru cel mai bun rol secundar feminin, a fost fotografiată în culise. Vedeta a avut un moment de linişte în spatele scenei şi a fost surprinsă în timp ce mergea agale cu statueta în mână şi cu un zâmbet delicat pe chip.

O întâlnire cu totul specială în culise a fost cea dintre legendarul actor Jack Nicholson şi celebrul regizor Quentin Tarantino. Foarte relaxaţi, cei doi au s-au bucurat să se revadă şi să schimbe impresii în spatele scenei.

Anne Hathaway a mai fost surprinsă şi în alte ipostaze emoţionante în culisele premiilor Oscar 2013. Într-una dintre imagini, vedeta apare îmbrăţişându-se puternic cu membrii echipei care a realizat pelicula "Mizerabilii".

Într-o altă imagine, actriţa a fost fotografiată în timp ce o privea pe binecunoscuta artistă Adele în timp ce cânta.

După ce au dansat pe scenă, senzuala divă Charlize Theron şi partenerul ei de pe scenă Channing Tatum au fost surprinşi în timp ce se îmbrăţişau cu putere, fericiţi că show-ul lor a fost unul reuşit.

Loading...