Fotomodel celebru, despre pozele ei sexy din revista FHM: „Le voi arăta nepoților"

rachel_stevens.jpg

rachel stevens
Rachel Stevens este atât de mândră de corpul ei, că le va arăta și nepoților pozele sexy din revistele pentru bărbați
Foto: Instagram

Obișnuia să stârnească fanteziile multor adolescenți pe când cânta în trupa muzicală S Club 7 și a fost considerată un adevărat sex symbol, apărând pe coperțile mai multor reviste pentru bărbați în urmă cu 20 de ani. Azi, la aproape 40 de ani și după ce a născut doi copii, se simte mai sexy ca niciodată.

Rachel Stevens (39 de ani) urmează să participe la emisiunea "MasterChef" din Marea Britanie și, după cum sugerează desele sale apariții în ținute provocatoare, se poate spune că vârsta este pentru ea doar o cifră. Nu doar că este la fel de frumoasă ca în tinerețe, dar ea însăși a declarat că se simte "mai sexy ca niciodată", potrivit The Sun.

rachel_2.jpg

rachel stevens
În tinerețe, era considerată un sex symbol
Foto: The Sun

"Este minunat ca oamenii să mă vadă în continuare un sex symbol, dar cu siguranță mă simt mai încrezătoare și mai sexy pe măsură ce înaintez în vârstă. Corpul ți se schimbă constant, ceea ce grozav pentru că știi mai bine ce vrei de la viață, iar încrederea în sine te face să fii mai sexy."

rachel_3.jpg

rachel stevens
Rachel a avut o carieră strălucită și în modeling și încă este căutată de reviste celebre
Foto: Instagram

Când era mai tânără, Rachel Stevens a rivalizat în frumusețe cu celebrități precum Kelly Brook sau Jennifer Lopez, fiind considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei și toate par să se mențină în continuare la cote înalte. De asemenea, Rachel a mărturisit că nu simte că anul viitor va împlini deja 40 de ani, așa că a sărbătorit printr-un pictorial sexy pentru revista FHM, pozând în lenjerie intimă, la doar două luni după ce a născut cea de-a doua fiică.

stevens_2.jpg

rachel stevens
La aproape 40 de ani, Rachel se simte mai sexy ca niciodată
Foto: Getty

Ea este atât de mândră de corpul ei și de ceea ce face, încât a dezvăluit că atunci când va fi bunică, le va arăta cu plăcere nepoților fotografiile ei îndrăznețe din revistele pentru bărbați: "Cu siguranță le voi arăta coperțile FHM unde am apărut, când voi fi bunică, sunt sigură."

stevens_1.jpg

rachel stevens
Este la fel de senzuală ca în tinerețe, chiar și după două nașteri
Foto: Getty
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1