Fotografia cu Meghan Markle care a fost retrasă de pe reţelele de socializare la cererea Reginei Elisabeta

gettyimages-1060013262.jpg

Meghan Markle
foto: Getty

Săptămâna trecută, Ducesa de Sussex a avut o apariţie-surpriză în cadrul unui eveniment fashion. Şi deşi prezenţa ei a fost în calitate de susţinătoare a designerul care i-a creat rochia sa de mireasă, nu mulţi au privit-o cu ochi buni.

Soţia Prinţului Harry pare hotărâtă să nu ţină cont de nicio regulă de la Palat. Deşi regalităţile nu au voie să participe la evenimente glamour, înţesate cu staruri hollywoodiene, (n.r. doar în ocazii speciale), Meghan Markle s-a prezentat la un eveniment fashion pentru a o suţine pe Clare Waight keller, creatoarea rochiei sale de mireasă. Ea a purtat atunci o rochie făcută chiar de Clare, marca Givenchy, şi a pozat ostentativ, însărcinată fiind.

Ei bine, dacă participarea în sine a fost trecută cu privirea, fotografiile din backstage care au apărut pe reţelele de socializare cu Ducesa de Sussex au stârnit dezaprobarea suveranei. O anumită fotogafie, în care Meghan apare mângâindu-şi ostentiv burta, alături de Clare Waight Keller şi actriţa Rosamund Pike, a fost cea care a făcut-o pe suverană să ceară scoaterea ei de pe reţelele de socializare.

Iată care este fotografia cu Meghan Markle care a fost retrasă de pe reţelele de socializare la cererea Reginei Elisabeta

Loading...