FOTO Surprinzător. Uite cum arată Zina Dumitrescu după 3 ani petrecuţi la azil

CLIIMA20140303_0039_1.jpg

Zina Dumitrescu
Citeste tot despre: 

Lumea nu a mai văzut-o de multă vreme pe Zina Dumitrescu, una dintre figurile marcante ale modei româneşti. Ajunsă la 77 de ani, Zina îşi trăieşte liniştită bătrâneţile într-un azil din judeţul Ilfov.

Cu toate că trecerea anilor şi-a pus amprenta pe chipul ei, “mama modei româneşti” a rămas la fel de cochetă şi pedantă ca pe vremuri.

În weekend, poliţiştii din Snagov au ţinut să le facă o bucurie doamnelor dintr-un azil, acelaşi în care trăieşte de câţiva ani şi Zina Dumitrescu, transmite stirileprotv.ro.

Creatoarea de modă a primit vizita poliţiştilor cu zâmbetul pe buze şi ca-n fiecare an de 1 martie, s-a îmbrăcat în roşu. 

CLIIMA20140303_0041_1.jpg

Zina dumitrescu


Ea a primit cu bucurie florile, dulciurile şi mărţişorul de la poliţişti şi a mărturisit că băiatul ei este cel mai frumos mărţişor pe care l-a primit vreodată.

Chiar dacă e departe de lumina reflectoarelor, Zina Dumitrescu are mare grijă de aspectul ei fizic, îşi alege cu atenţie hainele pe care le poartă şi face sport ori de câte ori are ocazia.

Ca să-şi facă fericite colegele de la azil, “mama Zina” a pus în scenă o prezentare de modă chiar pe holuri. Totul, cu ajutorul lui Cătălin Botezatu, care i-a adus mai multe manechine de la Bucureşti.

CLIIMA20140303_0043_1.jpg

Zina Dumitrescu


Gestul poliţiştilor a adus un strop de fericire nu doar în sufletele doamnelor. La azilul din Ghermăneşti este internat şi un bătrânel simpatic, singurul bărbat într-atâtea doamne. Poliţiştii nu au făcut excepţie şi i-au oferit acestuia flori, ciocolată, dar şi un mărţişor.

CLIIMA20140303_0046_1.jpg

Zina dumitrescu

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1