FOTO Primele imagini cu Miss Poponeţ, desfigurată din cauza unei operaţii estetice

andressa urach.jpg

Andressa Urach (27 de ani)

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Andressa Urach, vedetă de televiziune în Brazilia şi fostă candidată la Miss Fund, era să-şi piardă viaţa din cauza unei intervenţii chirurgicale banale. Ea spera să-şi mărească circumferinţa coapselor şi şi-a injectat hidrogel, o substanţă controvsersată de medicii esteticieni.

Agenția foto Grosby Groupa dat publicităţii, luni, mai multe imagini cu Andressa Urach, din timpul șederii ei în spitalul Nossa Senhora da Conceição din Porto Alegre.

andressa urach.jpg

Andressa a rămas cu răni adânci pe coapse
Fotos: The Grosby Group

În imagini se pot observa găurile inestetice de unde a fost eliminată substanţa. Pentru că risca să moară din cauza inflamaţiei, Andressa a preferat bisturiul înainte frumuseţii.

După externare, Urach a fost surprinsă pentru prima dată în public la Florianopolis, în ultimele zile ale anului 2014. Ea a fost fotografiată citind o carte pe plajă, şi avea încă bandajele pe coapse.

andressa urach.jpg

A fost externată de Crăciun
Fotos: The Grosby Group

Andressa a fost spitalizată pe 21 noiembrie 2014, din cauza unor complicaţii grave apărute dupe ce şi-a injectat circa 500 ml de hidrogel în fiecare picior. Coapsele s-au inflamat din cauza produsului şi fotomodelul a suferit o intervenţie chirurgicală pentru a elimina substanţa.

Viaţa ei atârna de un fir de aţă. Pentru a supravieţui, brazilianca a fost conectată la aparate, mai ales că suferise şi un stop cardiac. Deşi medicii au negat că vedeta ar fi intrat în comă, au apărut mai multe zvonuri care susţineau că modelul ar fi superit două amputări.

Cine este Andressa Urach?

Andressa Urach a devenit cunoscută după ce a participat în 2012 la concursul Miss Fund din Brazilia, în cadrul căruia a obţinut locul 2. Blonda a intrat în atenţia presei, după ce a povestit tabloidului englez "The Sun", în 2013, că a avut o aventură de o noapte cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. Sportivul a negat însă afirmaţiile şi a dat-o în judecată.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5