FOTO Mega vedetă, distrusă într-un bar din Tijuana! În ce hal a ajuns

CLIIMA20120802_0081_1.jpg

Macaulay Culkin

A fost idolul a milioane de copii după rolul pe care l-a jucat în seria de filme «Singur Acasă» iar acum a ajuns să fie luat în râs de toată lumea din cauza felului în care a ajuns să arate. Este vorba despre Macaulay Culkin care la cei 33 de ani ai săi ar fi ajuns un bărbat distrus complet de dorguri şi de alcool.

Ca dovadă a acestui lucru stau mai multe imagini cu actorul american însă una dintre cele mai recente apariţii ale sale este cu adevărat notabilă.

Astfel, el a fost surprins în timp ce se afla într-un bar din Tijuana, unde a mers ca să vadă cum cântă unul dintre prietenii săi.

În ciuda faptului că impresarul său a declarat de mai multe ori că Macaulay Culkin nu se droghaază şi nu are probleme cu alcoolul, din ce în ce mai multă lume suspectează că ar avea aceste probleme, din cauza felului în care arată.

FOTO HEPTA

CLIIMA20131023_0038_1.jpg

Macaulay Culkin FOTO HEPTA


Macaulay este cel de-al treilea dintre cei cinci copii ai lor şi s-a născut la 26 august 1980  în Manhattan, fiind crescut în Yorkville. Trăiau cu toţii înghesuiţi într-un mic apartament.

Macaulay a studiat cinci ani la şcoala catolică St. Joseph's, apoi la Şcoala Profesională a Copiilor şi la Şcoala americană de balet. Prin mătuşa lui dinspre tată, actriţa Bonnie Bedelia, el a urcat pe scenă de la vârsta de numai 4 ani.

Primul succes îl obţine la 9 ani, în "Uncle Buck", în care uimeşte publicul prin stilul său natural de a pune întrebări. Dar adevărata lansare o obţine în filmul "Singur acasă", în care joacă rolul simpaticului Kevin McCallister.

Regizorul îl alege din 200 de candidaţi şi nu dă greş, fiindcă obţine încasări de 285 de milioane de dolari numai în SUA. În timp ce fiul lor repurtează succes după succes, părinţii, care nu erau căsătoriţi legal, încep să-şi dispute în tribunale banii câştigaţi de acesta. La acea vreme, Macaulay îl descria pe tatăl său drept abuziv şi lacom.

Copilul-star devine prietenul cântăreţului Michael Jackson care îşi asumă un fel de rol de baby-sitter pentru el. Unii spun că cei doi dormeau în acelaşi pat şi se întreabă dacă nu cumva megastarul l-a abuzat sexual. În 1994, Macaulay nu mai suportă presiunea statutului de star şi îşi întrerupe cariera cinematografică temporar.

Revine pe ecran din 2003 dar nu se mai bucură de mari succese. Începe să se drogheze şi, la 17 septembrie 2004, este arestat în Oklahoma pentru deţinerea a 17,3 grame de marijuana, 16 miligrame de Xanax şi 32 de grame de clonazepam. Este eliberat din puşcărie pe cauţiune, după care este condamnat la un an de detenţie cu suspendare.

A fost căsătorit cu Rachel Miner între 1998 şi 2000 şi, din 2002 până în 2010, a avut o relaţie cu actriţa Mila Kunis (29 de ani). Despărţirea de aceasta l-a debusolat din nou, abandonându-se drogurilor.

Prietenii se tem pentru viaţa lui, pentru că slăbeşte pe zi ce trece, obsedat până la nebunie de Mila, care l-a abandonat pentru Ashton Kutcher (35 de ani).
Loading...