FOTO Lorena Sârbu, preferata vedetelor la Globurile de Aur 2014! Uite rochiile care au făcut senzaţie

Designerul de origine română stabilit la Hollywood, Lorena Sârbu, a îmbrăcat anul acesta trei actriţe prezente pe covorul roşu la decernarea Globurilor de Aur 2014.

Lorena Sârbu are din ce în ce mai mult succes la Los Angeles, nenumarate actriţe, cântăreţe şi alte personalităţi de renume alegând să poarte creaţiile sale.

Gazda E! News, Giuliana Rancic, a purtat în acest an pe covorul roşu la Globurile de Aur o creaţie a unui designer român stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. Vedeta TV a atras toate privirile într-o rochie violet din cea mai nouă colecţie a designerului Lorena Sârbu.

(foto: reuters)

Actrita Kristen Connolly a optat şi ea să poarte cu graţie şi eleganţă o creaţie a designerului român. Rochia de mătase roșie, cu detalii din dantelă, semnată de Lorena Sârbu a pus-o în valoare pe actriţă, la gala cu numarul 71 a premiilor Globul de Aur.

(foto: wenn)

Şi actriţa Shaun Robinson a purtat o ţinută semnată de designerul român care a cucerit Hollywood-ul. Actriţa a strălucit în rochia fără bretele, violet, cu aplicaţii de mărgele în jurul decolteului, semnată Lorena Sarbu.

(foto: wenn)Loading...