FOTO Kristen Stewart nu a renunţat la stilul din «Twilight». Vezi machiajul «periculos» afişat de vedetă

CLIIMA20121214_0002_1.jpg

Kristen Stewart
Citeste tot despre: 

Deşi arăta uimitor în rochia creată de Catherine Malandrino care îi punea în valoare talia şi picioarele suple, actriţa a uitat să zâmbească în faţa fotografilor, afişând un look "periculos".

În ciuda faptului că era însoţită de colegi de breaslă, printre care şi Kirsten Dunst, actriţa părea că ar prefera să se afle oriunde altundeva, numai pe covorul roşu, nu.

CLIIMA20121214_0004_1.jpg

Kristen Stewart

Potrivit Daily Mail, Kristen a preferat să se afişeze cu un machiaj din care nu lipsea fardul de pleoape în nuanţe purpurii, completat de tenul alb, translucid, care o apropia parcă şi mai mult de personajul său din filmul "Twilight".

CLIIMA20121214_0003_1.jpg

Kristen Stewart

Kristen chiar a povestit că detestă apariţiile pe covorul roşu, în cadrul unui interviu pentru Marie Claire Australia.

"Sunt ciudată, deoarece nu îmi place nici măcar să fiu privită", a mărturisit ea.

"Mulţi actori adoră asta (n.r.: apariţia pe covorul roşu) şi iubesc să iasă, e una dintre activităţile lor. Eu urăsc aşa ceva", a povestit Stewart.

Din păcate, însă, promovarea filmelor face parte din munca sa, iar actriţa pretinde că iubeşte atât de mult actoria, încât ar juca în filme şi fără să primească vreun ban.

"Sunt aşa de înnebunită, încât aş munci pe gratis şi asta e ceva ce mulţi oameni spun, dar eu chiar vorbesc serios", a spus ea.Loading...