FOTO EXCLUSIV Fata lui Johnny Depp și Colin Farrell, tandri prin București!

lily-rose-depp-colin-farrel.jpg

Colin Farrell, Lily-Rose Depp
Colin Farrell, impresionat de îmbrățișarea lui Lily-Rose Depp
foto: Mihai Ionescu

De aproape două săptămâni, capitala României găzduiește staruri de primă mână din industria cinematografică internațională, iar fotoreporterii Click! au surprins imagini pe care, până acum, le vedeam doar în publicațiile internaționale.

Lily-Rose Depp (20 de ani), fiica actorului Johnny Depp și a Vanessei Paradis, a venit în România la finele lunii iunie şi e implicată în proiectul cinematografic ”Voyagers”, regizat de Neil Berg, unde joacă alături de Colin Farrell (43 de ani), Tye Sheridan (22 de ani) şi Isaac Hempstead Wright (20 de ani).  Filmările se realizează la studiourile din Buftea şi în diferite locaţii din Bucureşti. Filmul SF este o odisee spaţială despre un grup de 30 de tineri şi tinere trimişi într-o călătorie până la ”marginea universului” pentru a găsi o planetă pe care să o colonizeze. Tânăra se simte minunat în Capitala României, iar imaginile de mai jos sunt o dovadă incontestabilă.

 

Colin Farrel a mâncat șaorma, fata lui Johnny Depp, prăjituri

După ce paparazzi Click! au prins-o pe fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose la un pahar, două, de vin pe o terasă și înfulecând prăjituri libaneze în holul hotelului, fotografii noștri au avut surpriza să dea peste irlandezul Colin Farrell. Actorul de 43 de ani, care are o avere de 80 de milioane de dolari, nu a rezistat tentației și a mâncat o ”șaorma cu de toate” de la șaormeria ”La Băiatu”, din zona Piața Amzei, din Capitală.

 

Fotografii noștri l-au surprins pe Farrell plimbându-se cu o Biblie în mână, ascultând muzică în căști, dansând și apoi vorbind la telefon în fața hotelului.

  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • Maximize

1/7

Dar iată că i-am găsit și împreună prin București, nu doar separat. Iar tandrețea pe care Collin Farrell o afișează în fața delicatei Lili Rose este înduioșătoare. Cei doi s-au și întâlnit și au stat la povești pe trotuar, în fața hotelului, iar la plecare s-au ținut strâns în brațe. Se vede pe chipul durul Colin cât este de pătruns de moment, în schimb tânăra Rose era mai atentă să nu îl ardă cu țigara.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Băiatul rău Colin Farrell, «mielușel» la București: citește Biblia, își ia șaorma, dansează pe străzi

«Colin Farrell e un tip fără fiţe». Povestea bucureșteanului Freddy Alfred, care s-a fotografiat cu zeci de vedete de top

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1