FOTO EXCLUSIV Cum este aşteptat Robbie Williams în România. Reporterii Click! vă prezintă condiţiile de lux în care va sta starul britanic

10-actu_1-5col-limuzina.jpg

În Lincoln, reporterul Click! s-a răsfăţat cu şampanie şi bomboane
Foto: David Muntean

Robbie Williams va fi întâmpinat pe Aeroportul Herni Coandă ca un prinţ. Organizatorii i-au pregătit o limuzină de lux, cu şampanie, caviar şi fete frumoase. Reporterii Click! au testat “bijuteria” într-o plimbare prin centrul Bucureştiului.

Fanii legendarului cântăreţ britanic numără zilele până la concertul anului. Robbie Williams (41 de ani) vine pentru prima oară în România cu prilejul turneului “Let Me Entertain You” şi va susţine un concert de două ore pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei. Solistul, cu o avere estimată la 32 de milioane de lire sterline, va sosi la Bucureşti pe 16 iulie, cu un avion privat Boeing 737 New Generation, închiriat, împreună cu întreaga sa echipă, peste 100 de colaboratori, familie şi jurnalişti.

10-actu_2-2col-limuzina.jpg

Limuzina costă 350 de lei pe oră
Foto: David Muntean

Artistul a cerut siguranţă şi confort, iar organizatorii români s-au conformat imediat. Zeci de agenţi de pază privaţi îl vor monitoriza pe artist şi îl vor însoţi 24 din 24 de ore. Aceştia s-au antrenat atât în ţară, cât şi în străinătate, luni întregi. Cum artistul nu călătoreşte niciodată fără bodyguarzi, aceştia nu vor lipsi nici de la concertul din Piaţa Constituţiei. De la aeroport a cerut o limuzină ultra-all-inclusive, iar reporterii Click! au încercat bijuteria de lux, lungă de 9 metri, cu o capacitate de 9 locuri, aer condiţionat, banchete îmbrăcate în piele, bar cu de toate şi fete frumoase.

10-actu_3-2col-robbie-williams.jpg

Cântăreţul va ateriza la Bucureşti pe 16 iulie

Patronul limuzinelor Lincoln ne-a mărturisit că o oră ajunge la preţul de 350 de lei, iar printre clienţii săi se numără VIP-uri şi nuntaşi. “Avem mai multe maşini de lux pe care le folosim la evenimente de anvergură, le oferim clienţilor momente de intimitate, de confort, au ocazia să fie prinţi sau prinţese pentru câteva ore, avem bar, hostesse la comandă. Printre clienţi s-au numărat Madonna, Mutu, Marica, Chivu. Cele mai multe solicitări le avem la nunţi”, ne-a declarat Mircea Constantinescu.

Click! spune

Primul concert al lui Robbie Williams la Bucureşti a stabilit un nou record de vânzari, în România. În primele 11 minute de la punerea în vânzare a biletelor s-a epuizat pachetul de bilete cu preţ redus, iar în primele 90 de minute s-au vândut 21.500 de tichete. În deschiderea concertului fanii se pot bucura de un spectacol marca Delia. În prezent, cele mai ieftine bilete sunt pe peluză, în faţa Parlamentului, la preţul de 189 de lei. Cele mai scumpe, biletele la Tribună, costă 680 de lei.

Cele mai cunoscute melodii ale lui Robbie Williams

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1