Foto| Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise minorilor

gettyimages-856408930-copy.jpg

Emily este obişnuită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia
Foto: GettyImages

Emily Ratakjowski, în vârstă de 27 de ani, este una dintre cele mai apreciate modele din întraga lume, peste 21 de milioane de persoane urmărindu-i activitatea din mediul online. Pentru a-şi ţine admiratorii aproape, Emily încarcă diferite fotogrfii, cât se poate de îndrăzneţe şi nu se teme că ar putea dezvălui prea mult. Un astfel

Emily Ratakjowski se bucură de sucessul fulminant în industria modei şi de coloaborările pe care le are cu diverse branduri renumite, dar nu uită nicio clipă de admiratorii săi de pe Instagram. Ori de câte ori are ocazia, fotomodelull distribuie imagini care o înfăţişează în ipostaze provocatoare, iar comentariile internauţilor nu se lasă niciodată aşteptate.

10111048-6730759-image-a-14_1550774963778.jpg

Fotomodelul a pozat îndrăzneţ pentru a-şi promova linia de lenjerie intimă şi costume de baie care va fi lansată în aproximativ o săptămână
Foto: Instagram

Ultimul proiect al lui Emily este o colaborare avută o bună prietenă de-a sa, alături de care a decis să înceapă o afacere. Cele două vor lansa în curând o colecţie de lengerie intimă şi costume de baie, iar cea care se ocupă intens de promovare este chiar Emily. Ea a renunţat la haine şi la inhibiţii şi a pozat în stilul caracteristic, spre bucuria admiratorilor care au apreciat fotografiile de peste 1.500.000 de ori în decursul unei singure zi. Costumele de baie promovate de vedetă s-au vândut ca pâinea caldă, chiar înainte de a fi lansate în mod oficial, semn că strategia americancei a funcţionat de minune.

emily-bikini

Emily a încărcat fotografiile pe pagina de Instagram, unde acestea au fost apreciate de pestze 1.500.000 de persoane
Foto: Instagram

Emily Ratakjowski s-a căsătorit anul trecut

Fotomodelul şi iubitul său, sebastian Bear-McClard s-au căsătorit civil anul trecut, la Primăria din New York,iar mireasa a purtat o ţinută atipică. Dacă fanii îşi imagineau că ea a optat pentru o rochie sofisticată, cu o trenă lungă, se înşală amarnic. Emily a ales un costum de culoare oranj, aparţinând brandului spaniol Zara şi a accesorizat costumul cu o pălărie şi o pereche de sandale cu tocuri ameţitoare.

inel-de-logodona-emily

Emily s-a mândrit cu inelul de logodnă primit de la iubitul său
Foto: Instagram

Inelul de logodnă pe care Emily l-a primit de la cel care i-a devenit soţ este unul spectaculos, avand incrustate doua diamantei mense, în forme distincte.

Loading...

Citește și

  • Emily Ratajkowski

    Emily Ratajkowski, în vârstă de 27 de ani, este una dintre cele mai apreciate modele din lume la ora actuală, iar aspectul său fizic demn de invidiat i-a adus nenumărate contracte cu diferite case de modă renumite. Emily încearcă să îmbine actoria cu modellingul şi se pare că se descurcă de minune. Fotomodelul pozează sexy şi pentru prietenii săi virtuali de pe Instagram, nu doar în timpul şedinţelor. Ultimele imagini încărcate de aceasta sunt interzise minorilor!

  • emily ratajkowski gigi hadid mykonos

    Emily Ratajkowski (27 de ani) şi Gigi Hadid (23 de ani) se distrează de câteva zile în insula grecească Mykonos. Cele două fotomodele nu şi-au dezamăgit fanii şi au postat câteva imagini incendiare pe contul de Instagram.