FOTO Emily Ratajkowski face orice pentru un bronz uniform! A renunțat pe plajă la costumul de baie

emily-ratajkowski1.jpg

Emily Ratajkowski, ipostaze senzuale pe plajă
Foto: Profimedia

A venit cu costumul de baie pe plajă doar de formă, având în vedere că la scurt timp a renunțat la jumătatea de sus a acestuia și a decis să se bronzeze topless. Este vorba de nimeni alta decât Emily Ratajkowski, care și-a obișnuit deja admiratorii cu ipostaze de acest gen, însă fiecare nouă „abatere” pare să „incingă” internetul totuși! Iată imaginile!

Emily Ratajkowski s-a făcut remarcată în lumea modei, dar și în cea a filmului, datorită formelor sale voluptuoase, pe care nu se chinuie prea tare să le ascundă sub îmbrăcăminte. Modelul a fost recent fotografiată pe o plajă din Miami, unde din dorința de a se bronza uniform, fără urmele costumului de baie care la rândul lui era unul destul de „deocheat”, aceasta a renunțat pentru o perioadă la accesoriul de la plajă și s-a bucurat de soarele fierbinte și pe sâni, pe care i-a dezgolit în fața tuturor celor de pe plajă. 

profimedia-0476916114.jpg

Emily a făcut un adevărat show pe plajă
Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski, topless și în poziții indecente pe plajă 

Paparazzi au fost, ca de obicei, „pe fază” și și-au luat treaba în serios, surprinzând momentele fierbinți cu Emily, al cărui nume, deși puțin mai greu de pronunțat pentru uni, face în continuare furori în lumea showbizului din afară. 

Pentru ziua relaxantă pe plajă Emily a optat pentru un costum de baie negru, destul de decupat, care îi punea în evidență posteriorul, însă la scurt timp a renunțat la partea de sus a acestuia de frica bronzului „cu urme”.

emily_ratajkowski1.jpg

Emily Ratajkowski, ipostaze senzuale pe plajă
Foto: Profimedia

De asemenea, momentele în care actrița și-a schimbat pozițiile pentru ca soarele să o prindă pe toate părțile au reprezentat din nou un motiv pentru ca paparazzi să apese butonul aparatului de fotografiat, având în vedere că unele dintre ele se asemănau cu cele din dormitor. 

Modelul a dezvăluit la un moment dat pentru presă că militează pentru încurajarea femeilor de pretutindeni în ceea ce privește corpul lor, explicând că în adolescență a fost criticată pentru aspectul ei și a ajuns să crească „rușinată” de trupul și silueta ei. 

profimedia-0476995740.jpg

Foto: Profimedia
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1