FOTO Din săraci-lipiţi au ajuns milionari. Oprah Winfrey a avut hăinuţe din pânza de la sacii de cartofi

Deşi pare greu de crezut, multe vedete de la Hollywood nu s-au născut şi nici nu au trăit în puf. Au cunoscut greutăţile încă din copilărie şi au dus-o foarte greu înainte de a cunoaşte faima mondială.

Pe vremea copilăriei, nici nu şi-ar fi imaginat că vor ajunge să aibă conturi grase în bancă, că vor duce o viaţă de lux şi că vor fi cunoacuţi în toate colţurile lumii. Este vorba despre staruri care a fost foarte sărace la începuturile vieţii lor, scrie www.entremujeres.com.

Jim Carrey - Când era mic,firma la care lucra tatăl său a dat faliment, motiv pentru care, din lipsa banilor, actorul a trebuit să renunţe la studii. Nemaiavând casă, familia lui Jim a locuit într-o rulotă şi chiar înntr-un cort.


Halle Berry - Când vedeta avea doar patru ani, părinţii ei au divorţat. A rămas să locuiască cu mama şi fratele ei. O duceau atât de greu, încât au fost nevoiţi să doarmă în adăposturi pentru săraci.

CLIIMA20120301_0061_1.jpg

Halle Berry (foto: shutterstock)

Johnny Depp - Pe când actorul avea şapte ani, familia sa se mutase deja de 20 de ori. Singurl "cămin" pe care îl cunoştea Johnny erau camerele de hotel. Problemele sale din acea perioadă l-au marcat, astăzi starul având pe trup urmele rănilor pe care şi le-a făcut singur, suferind din cauza problemelor de familie.


Lucy Liu - A început să muncească de la vârsta de 11 ani, într-o fabrică de pijamale. Locuia împreună cu părinţii şi fraţii săi într-un apartament modest, plin de gândaci.

CLIIMA20130114_0023_1.jpg

lucy liu, globurile de aur 2013,

Sarah Jessica Parker - Astăzi este un model de urmat pentru multe femei, însă a avut o copilărie marcată de probleme economice. Părinţii şi cei şapte fraţi ai ei au trăit ani la rând din ajutoare publice şi au locuit în case care nu aveau nici măcar curent electric.


Oprah Winfrey - Este una dintre cele mai mari personalităţi de televiziune din lume, însă trecutul ei a fost unul extrem de dificil. Copilăria ei a fost atât de săracă, încât bunica sa îi făcea haine din pânza de la sacii de cartofi.Loading...