FOTO: Cum a devenit celebru Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu. Are o carieră de invidiat

shutterstock_276486188.jpg

Felix Baumgartner a depăşit viteza sunetului @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Felix Baumgartner, paraşutist de origine austriacă, este celebru pe plan mondial nu datorită relaţiei cu Mihaela Rădulescu, ci pentru numeroasele cascadorii pe care le-a făcut de-a lungul carierei, unele dintre ele greu de egalat.

Felix Baumgartner s-a născut pe 20 aprilie 1969 în oraşul austriac Salzburg. Încă din copilărie a visat să piloteze elicoptere şi să sară cu paraşuta, iar dorinţele sale s-au concretizat. La doar 16 ani, înainte de a se înrola în armata austriacă, a efectuat primul salt. În 1999, austriacul a devenit primul om care a sărit de pe unul dintre braţele statuii lui Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro, Brazilia, la doar 30 de metri de sol, reuşind să îşi deschidă paraşuta şi că coboare în siguranţă. Baumgartner este celebru şi pentru săriturile spectaculoase de pe turnurile Petronas Tower din Kuala Lumpur, Malaezia (1999), şi de pe turnul din Taipei, Taiwan (2004). În 2003, Felix Baumgartner a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă, cu ajutorul unei aripi delta fabricată din fibră de carbon şi ataşată pe spate.

Citește aici cum a reușit această performanță și ce recorduri a atins până acum Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu.

Loading...

Citește și

  • Pilotul austriac Felix Baumgartner şi-a anunţat astăzi intenţia de a extinde limitele de explorare aerospaţială, devenind prima persoană din lume al cărei corp va depăşi viteza sunetului.

  • Austriacul Felix Baumgartner a efectuat primul test şi a sărit din capsulă de la o altitudine de aproximativ 21,800 metri. Proiectul Red Bull Stratos face astfel primul pas către marea săritură de la marginea spaţiului. Sportivul de 42 de ani şi-a croit primul drum către spaţiu într-o capsulă ataşată unui balon gigant cu helium.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1