FOTO Cel mai ciudat nume din familia Kardashian! Iată cum și-au numit Kim și Kanye bebelușul!

gettyimages-599948318-594x594.jpg

Kim Kardashian și Kanye West au ales numele pentru cel de-al patrulea copil
Foto Getty Images

Kim Kardashian și Kanye West au anunțat de curând că sunt din nou părinți, după ce s-a născut cel de-al patrulea copil al lor, un băiețel care a venit pe lume săptămâna trecută cu ajutorul unei mame surogat. Numele bebelușului a fost dezvăluit pe contul de Twitter al vedetei americane și a creat, din nou, vâlvă și motive de glume printre internauți.

Kim Kardashian și Kanye West au întâmpinat pe lume cel de-al patrulea copil pe care îl au împreună, vineri, 10 mai. Cea care a făcut marele anunț a fost chiar fericita mămică, prin intermediul rețelelor de socializare, care, deși se bucură de un nou bebe în familie, nu a fost ea cea care a trecut prin durerile nașterii, angajând o mamă surogat și de data aceasta. 

Ce nume a primit bebelușul lui Kim și al lui Kanye West 

Cel mai nou membru al clanului Kardashian este un băiețel, iar fanii celebrei familii deja chicotesc pe seama numelui acestuia, având în vedere că, de-a lungul timpului, au tot existat glumițe pe seama numelor din familia lor, care sunt, într-adevăr, puțin mai..neobișnuite.

Kim Kardashian a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că noul membru al familiei se va numi Psalm West, nume „biblic” am putea spune. Vedeta a publicat pe Twitter și prima imagine cu micuțul nou-născut, din pătuțul lui, fotografia fiind însoțită și de un mesaj. „Suntem binecuvântaţi peste măsură. Avem tot ce ne dorim”, a scris aceasta. 

kim-kanye-bebelus-psalm.jpg

Micuțul Psalm West
Foto: Twitter

 

 

Kim și partenerul ei de viață, rapperul Kanye West, mai au trei copii împreună: Chicago, o fetiţă născută în ianuarie anul trecut, tot prin intermediul unei mame surogat, North, o fetiţă în vârstă de cinci ani, şi Saint, un băieţel de trei ani. Numele acestora sunt destul de neobișnuite dacă e să le analizăm, însă, în familia lor, acest lucru deja pare că a devenit deja o regulă nescrisă.

Clanul Kardashian alege cele mai neobișnuite nume!

Dacă Kim a ales să își numească cei patru copii „Nord”, „Psalm”, „Sfânt” și „Chicago (nume de oraș), nici fratele și surorile ei nu s-au limitat la nume obișnuite. Khloe Kardashian și-a numit fetița, pe care o are alături de Tristan Thompson, True (Adevăr), în timp ce Rob Kardashian și-a numit fetița Dream (Vis). De asemenea, Kourtney a ales un nume la fel de ciudat pentru unul dintre cei trei copii: Reign (Domnie). În cazul cuplului format din Kim și Kanye însă, situația este mult mai amuzantă dacă luăm în considerare și numele de familie al rapperului: West (Vest). V-ați fi gândit să vă numiți vreodată copilul „Nord-Vest”?! 

De ce a ales Kim o mamă surogat 

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a explicat că motivul pentru care a recurs de două ori la o mamă purtătoare are legătură cu starea ei de sănătate, precizând că suferă de o problemă la placentă, care a creat complicații grave în timpul celei de-a doua sarcini şi i-ar putea pune viața în pericol în cazul în care ar rămâne din nou însărcinată. Cu toate acestea, vedeta și-a mai dorit copii, așa că a găsit rapid o mamă surogat care să îi ducă la îndeplinire visul de a fi din nou mămică. 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și