FOTO Cântăreaţa Lea Michele, goală pe Internet. Pozele astea nu trebuiau văzute de nimeni

lea_michele.jpg

Lea Michele
Lea Michele are, la 28 de ani, o carieră de succes în Statele Unite

Apple şi serviciul lor de stocare iCloud sunt în mare dificultate după ce conturile a circa o sută de celebrităţi au fost sparte de hackeri. Imaginile găsite sunt uluitoare: vedete iubite în toată lumea sunt goale complet sau în ipostaze porno!

Una dintre celebrităţile care şi-au urcat pozele indecente cu ea pe iCloud este cântăreaţa şi actriţa americană Lea Michele (28 de ani). Ea este protagonistă în serialul muzical "Glee" în rolul lui Rachel Berry.

În imaginile indecente, însă, Lea joacă, aprcă, rolul unei curtezane. Întinsă pe un pat, actrița se mângâie singură pe sâni, parcă special pentru a pune pe jar inima celui care îi făcea fotografia sau celui căruia voia să i-o expedieze. Din păcate pentru vedetă, imaginile au ajuns în toată lumea, fiind publicate de mai multe site-uri de scandal.

Alături de Lea Michele, pe "lista neagră" mai sunt Kate Upton, Jennifer Lawrence, Rihanna, Kim Kardashian, Mary Kate Olsen, Cara Delevingne, Kate Bosworth, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Kirsten Dunst şi Kaley Cuoco. Apple nu a confirmat faptul că pozele vedetelor erau stocate pe iCloud, emiţând o declaraţie conform căreia "încă investighează această problemă şi că securitatea conturilor utilizatorilor este şi a fost o prioritate pentru companie", potrivit dailymail.co.uk. Fotografiile au fost încărcate iniţial pe site-ul 4chan, apoi au fost încărcate pe imgur.com.

 

 

Loading...
 
 

Citește și