FOTO Actriţa Nicole Kidman şi nepoata Lucia seamănă ca două picături de apă

shutterstock_717045730.jpg

Zâmbetul iconic a fost moștenit și de nepoata Lucia
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Sora mai mică a actriţei Nicole Kidman, Antonia Kidman, a împărtăşit o fotografie pe contul ei de Instagram cu doi dintre copiii săi mari, iar fiica ei pare foarte cunoscută tuturor.

Antonia Kidman, sora faimoasei vedete, este jurnalistă în Sydney şi o persoană orientată spre familie. Ea şi sora ei au o relaţie foarte strânsă.

În postarea ei de pe Instagram, Antonia apare stând confortabil pe canapea alături de fiul şi de fiica ei. Urmăritorii ei au comentat imediat: „3 boabe de mazăre într-o păstaie!” sau „Vai, amândoi au crescut cât ai clipi!”. O reacţie a unui fan atrage atenţia. Acesta a fost surprins de asemănarea fetei Antoniei cu mătuşa ei, Nicole Kidman.

Descoperă aici cum arată nepoata Lucia și o galerie foto cu ea și celebra actrița Nicole Kidman.

Loading...

Citește și

  • Actriţa Nicole Kidman (45 de ani) a început filmările pentru cea mai nouă peliculă în care joacă rolul principal, “Grace of Monaco”, iar colegii ei sunt impresionaţi de faptul că vedeta este preocupată ca toată lumea să filmeze în condiţii cât mai bune.

  • Nu este uşor să o vizualizezi pe Nicole Kidman cum îşi biciuie partenerii îmbrãcatã sumar, dar actriţa recunoaşte cã a încercat unele "chestii ciudate în dormitor".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1