Fostul logodnic al Mădălinei Ghenea, acuzat că a copiat un designer celebru

ghenea_plein.jpg

ghenea plein
Ghenea și Plein s-au iubit 38 de zile
Foto: arhivă personală

Philipp Plein, fostul logodnic al Mădălinei Ghenea, s-a făcut de râs! Deși s-a prezentat la Săptămâna Modei de la New York cu o colecție spectaculoasă, în cadrul căreia care a convins și destul celebrități să apară pe podium,iată că designerul și-a găsit un contestatar în persoana unui coleg de breaslă.

Alexander Wang a avut o reacție dură imediat după ce a văzut defilarea lui Plein. Acesta consideră că fostul iubit al româncei noastre i-a plagiat munca. Mai mult, a publicat și un filmuleț comparativ, cu colecția sa din 2014 și întreaga punere în scenă a defilării, și munca lui Philipp.

“Pot să-ți copiez tema?”, a fost întrebarea expusă în filmulețul publicat pe Instagram. “Da, numai să o schimbi puțin, așa încât să nu fie evident că ai copiat”, vine și răspunsul.

“Alexander Wang x H&M” este seria de articole vestimentare create în 2014 de Wang, pentru care designerul a transformat podiumul de prezentare într-o pistă de atletism cu obstacole. “Plein Sport”, care a debutat la Milano și a fost prezentată și la New York, a urmat aceeași linie. Unde mai pui că și hainele aveau similarități evidente. Ambii creatori au folosit acrobați și celebrități, dar și aceeași postură de final.

alexander wang

 

Nu este pentru prima dată când Philipp Plein a fost acuzat de plagiat. În 2015, acesta a folosit o blană pe care a scris cuvântul “Warrior” (Războinic - n.r.), aproape la fel ca cea văzută pe podiumul VFiles, cu un an în urmă, pe care scria “Fear” (Frică-n.r.), informează W Magazine.

38 de zile de relație cu Mădălina Ghenea

38 de zile a durat iubirea! În tot acest timp, Mădălina Ghenea s-a logodit cu designerul Phillip Plein și și-a tatuat și numele acestuia pe gât. Relația scurtă și furtunoasă dintre cei doi s-a oprit brusc, iar creatorul de modă s-a întors pentru o perioadă la fosta lui iubită. Acum pare mai îndrăgostit ca niciodată de focoasa Andreea Sasu.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • viata lux romanca philipp plein

    Lux orbitor, maşini de milioane de euro, vile pe tot globul, avion personal şi lista poate continua la nesfârşit. Andreea Sasu a dat lovitura de când a devenit iubita lui Philipp Plein. Românca trăieşte într-un lux cum nici în filme nu vezi, iar designerul german e îndrăgostit până peste cap de ea şi-i face toate poftele.

  • madalina ghenea

    Nici vorbă de despărţire între Mădălina Ghenea şi Philipp Plein. Românca şi-a liniştit fanii care au crezut că cei doi s-au certat din cauza fostei iubite a designerului german. Ea a publicat pe contul de socializare o fotografie în care apare într-o ipostază incitantă alături de iubitul ei.

  • Pe 11 martie, Mădălina Ghenea îşi anunţa public iubirea cu designerul german Philipp Plein. A urmat o ploaie de dovezi de dragoste, munţi de trandafiri roşii, vacanţe la Paris, Cannes, New York şi un inel de logodnă cu diamant cât bobul de fasole. Amorul, fericirea şi huzurul s-au terminat brusc, în weekend.

  • madalina ghenea philipp plein sandale

    S-au iubit pătimaş, dar dragostea lor nu a ţinut mai mult decât o ploaie scurtă de vară! Mădălina Ghenea şi Philipp Plein şi-au spus adio după doar o lună, în care au trăit intens şi au fost nedespărţiţi. Designerul s-a împăcat cu fost iubită, rusoaica Oksana Zagumennova, iar actriţa suflă şi în iaurt de teamă să nu sufere din nou.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1