Fostul iubit al lui Heidi Klum prins când vindea droguri la orgia sexuală din deşert

spl1088803_001.jpg

vito schnabel heidi kklum
Vito şi Heidi au petrecut vacanţa împreună în Bahamas

Unde credeţi că se reface fostul iubit al lui Heidi Kulm după despărţire? La doar trei săptămâni după ce i s-au dat papucii, Vito Schnabel, de 31 de ani, s-a dus la orgia Burning Man, organizată anual în deşertul Nevada. Acolo l-au prins poliţiştii când vindea droguri perverşilor...

Vito Schnabel a fost arestat de poliţiştii din Pershing County după ce a fost prins cu un drog sintetic numit psilocybin, obţinut din ciupercile halucinogene. El  se afla la festivalul Burning Man din deşertul Nevada într-unul dintre corturile special amenajate pentru amatorii de sex cu pertenerii altora.

vito_schnabel_politie.jpg

vito schnabel heidi klum
Vito a dat cu subsemnatul la poliţie

Vito, de 31 de ani, încerca să vândă mai multor tinere sumar îmbrăcate câteva grame din substanţa psihoactivă. El a fost eliberat ulterior după ce a plătit o cauţiune de 5.000 de dolari. Vito Schnabel a fost cuplat inclusiv cu Demi Moore. 

Timp de trei ani a fost iubitul oficial al fotomodelului german Heidi Klum. Ei s-au despărţit acum trei săptămâni, pentru că Heidi avea nevoie de o perioadă de pauză amoroasă, pentru a se dedica celor patru copii ai ei.

Vito Schnabel nu a fot niciodată „uşă de biserică”, el fiind unul dintre petrecăreţii care le însoţeau pe Lindsay Lohan, Paris Hilton şi Kim Kardashian la evenimentele mondene, în urmă cu opt ani. 

burning_man.jpg

burning man
Cele mai frumoase fete merg în fiecare an să se destrăbăleze o săptămână în deşert

La Burning Man, anual sunt arestate peste 400 de persoane pentru consum şi trafic de droguri. În 2015, 45 de tineri au fost reţinuţi după ce au întreţinut relaţii sexuale cu femei aflate sub influenţa drogurilor.

Loading...