Fosta nevastă a lui Johnny Depp a ajuns rău! Cum au surprins-o paparazzi?

amber.jpg

Amber Heard și Johnny Depp s-au separat anul trecut
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

În ultima parte a anului, Amber Heard a avut parte de un program haotic. S-a despărțit de miliardarul Elon Musk, a petrecut mai multe luni în Australia pentru filmările noului ei film, iar acum s-a întors în Los Angeles, la vechea ei viață de femeie singură. Poate de aceea fotografiile surprinse de paparazzi ne-o arată atât de schimbată și ștearsă.

Amber Heard a fost surprinsă, ieri, prin Los Angeles, părăsind casa unei bune prietene. În imaginile respective, actrița de 31 de ani, odinioară foarte sexy și stylish, era complet nemachiată și ciufulită. Pesemne nu e în cea mai bună perioadă din viața ei…

Iată cum arată în prezent Amber Heard!

Loading...

Citește și

  • 15 luni de teroare! Aşa îşi defineşte Amber Heard mariajul cu Johnny Depp. Pe fondul consumului de alcool şi cocaină, „piratul din Caraibe” devenise un monstru în ultimele zile.

  • johnny depp amber heard

    Divorțul dintre Johnny Depp (52 de ani) și Amber Heard (30 de ani) nu pare a fi lipsit de probleme. Nu numai averea pe care o au de împărțit, vreo 400 de milioane de dolari, ci și acuzațiile de violență par a-i fi despărțit pe cei doi pentru totdeauna, lăsând deoparte chiar și prietenia care i-ar fi putut lega în continuare.