Fostă membră a Bisericii Scientologice, mărturisiri cutremurătoare despre Tom Cruise

tom_cruise.jpg

tom cruise
O fostă membră a Biserii Scientologice a dezvăluit că Tom Cruise este un om foarte violent

Tom Cruise (56 de ani) este membru al Bisericii Scientologice şi respectă regulile pe care aceasta le impune. Actorul păstrează tăcerea asupra evenimentelor care au loc în cadrul acestei organizaţii, deşi fosta sa soţie, Katie Holmes, este de părere că Biserica Scientologică a fost cea care l-a îndepărtat pe Tom de fiica sa, Suri. Recent au ieşit la iveală amănunte despre "activitatea" actorului în cadrul acestei biserici.

Actrița Leah Remini, fostă membră a Bisericii Scientologice, l-a acuzat pe Tom Cruise că l-a bătut pe un membru de rang înalt de-al bisericii, la ordinul liderului David Miscavige. Leah Remini a făcut parte din Biserica Scientologică, dar a realizat că valorile sale nu erau compatibile cu ceea ce lăcaşul propovăduia adepţilor săi. Aşadar, actriţa a decis să părăseasc gruparea şi să realizeze un documentar în care să demascheze secretele murdare pe care aceaste le ascunde. 

leah-remini

actria leah remini
Leah a dezvăluit că Tom Cruise este perceput ca un "zeu" în cadrul Bisericii Scientologice
Foto:GettyImages

Leah a dezvăluit că Tom Cruise nu este nici pe departe o victimă a liderilor, ci un complice şiret ca aceştia. „Cred că oamenii au impresia că este o victimă inocentă. Cei mai mulți scientologi sunt, și pot spune asta despre majoritatea membrilor pentru că și eu am făcut parte din rândurile lor. (...) Însă în ceea ce-l privește pe Tom, povestea este foarte diferită. Este la curent și conștient de abuzurile care se întâmplă în scientologie. A fost parte din poveste”, a spus Leah Remini, citată de The Sun.

Actriţa a dezvăluit că Tom Cruise este foarte bun prieten cu liderul cultului şi că are acces la politicile interne, având dreptul de a aplica până şi pedepse corporale membrilor care nu dau dovadă de un caracter obedient. Tot ea a dezvăluit că liderul îi ameninţa pe membri că vor fi bătuţi cu bestialitate dacă nu ascultă ordinele, iar cel care urma să le aplice pedepsele ar fi fost chiar starul american de film, Tom Cruise. Cea mai gravă acuzaţie venită din partea actriţei este aceea potrivit căreia Tom Cruise i-ar fi aplicat o pedeapsa corporală nemiloasă unui memebru de rang înalt la comanda vicleanului David Miscavige. 

Acuzaţiile actriţe au fost confirmate de către un alt fost membru al Bisericii Scientologice care a dezvăluit că Tom Cruise şi conducătorul cultului sunt asemănători, dând dovadă de un narcisism absolut. „Au personalități foarte asemănătoare, ambii intens absorbiți de propria persoană”, a dezvăluit Tom De Vocht, fost membru. 

motivul-pentru-care-tom-cruise-refuza-sa-o-vada-pe-suri-fiica-lui-de-5-ani-de-zile_1.jpg

tom cruise si suri
Tom Cruise ar fi fost forţat de liderii Bisericii Scientologice să rupă legătura cu fiica sa, Suri
Foto:GettyImages

Tom Cruise refuză să ia legătura cu fiica sa de mai bine de cinci ani 

Motivul pentru care Tom Cruise a rupt legătura cu fetița este religia. Actorul este adeptul Bisericii Scientologice, iar liderii acesteia i-a fi interzis să o mai vadă pe Suri. ”Tom este un scientolog loial, iar când liderii bisericii i-au spus că nu o poate vedea pe Suri, acesta nu a contestat decizia. Tom este cel mai fervent scientolog de pe planetă, dar este strigător la cer că a fost forțat să rupă legăturile cu propriul său copil”, ar fi declarat un apropiat al vedetei de la Hollywood, potrivit publicaţiei Star. 

Loading...

Citește și

  • Ea are 72 de ani şi este una dintre divele absolute ale anilor 60-70. El are 56 de ani şi este unul dintre cei mai chipeşti actori de la Hollywood. Şi da, vă vine să credeţi sau nu, dar cei doi au fost, odată, împreună.

  • foto

    Tom Cruise (55 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hoolywood pentru munca pe care o depune şi pentru devotamentul pe care îl manifestă faţă de profesia sa. Este admirat de colegii de breaslă pentru calităţile pe care le posedă, dar se pare că Tom nu poate fi dat un exemplu şi în cadrul sferei vieţii personale. Potrivit publicaţiilor americane, actorul nu a mai vorbit cu propriul copil din ani de zile din cauza interdicţiile pe care i le impune Biserica Scientologică căreia aparţine şi îi este profund devotat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1