Fost membru One Direction, despre secretele din spatele scenei : "Nu aveam timp să mă bucur"

untitled.png

foto
Liam Payne se concentrează asupra carierei solo
Foto: Getty

Una dintre cele mai apreciate formaţii alcătuite exclusiv din bărbaţi, One Direction, a atins apogeul carierei într-un timp foarte scurt şi a fost învăluită în numeroase speculaţii. Cariera lor fulminantă s-a terminat, brusc, spre dezamăgirea fanilor, atunci când au anunţat că vor lua o pauza. Desigur,şi-au continuat activitatea separat şi au lansat piese single. Unul dintre foştii componenţi, Liam Payne a vorbit, pentru prima dată, despre lucrurile care se petreceau în spatele cortinei şi despre emoţiile pe care trebuia să le ascundă în spatele unui zâmbet binevoitor.

În ciuda faptului că a vândut milioane de cd-uri, a călătorit în jurul lumii şi a făcut mai mulţi bani decât ar fi putut visa vreodată, Liam Payne susţine că viaţa sa în trupa One Direction nu a fost una deloc uşoară. A dezvăluit că au existat momente în care se simţea singur, neînţeles şi obligat să joace un rol pentru a nu dezamăgi publicul entuziasmat. S-a luptat cu demonii săi în perioada în care trupa se afla în momentele de glorie. Liam a rupt tăcerea şi a vorbit deschis despre problemele emoţionale cu care s-a confruntat, afirmând că au fost dăţi când pur şi simplu nu ar fi trebuit să fie fie lăsat să urce pe scenă. "Nu ar fi trebuit să urc pe scenă uneori, atât de rău mă simţeam. Ieşeam în faţa miilor de oameni cu un zâmbet pe faţă şi cântam fericit, mă simţeam ca şi cum purtam o mască, iar oamenii nu ştiau ce se ascunde în realitate în spatele fericirii mele aparente. Am trecut print-o perioadă dificilă şi  nu aveam timp să mă bucur de reuşita unui concert pentru că deja trebuia să fiu în altă parte. Pasiunea pentru muzică risca să se transforme într-un simplu job pe care îl făceam pentru a obţine bani", a povestit Liam publicaţiei britanice The Sun. Tensiunea din trupă a atins un punct maxim, iar cei cinci băieţi au fost nevoiţi să anuleze un turneu care urma să înceapă în noiembrie 2015. La scurt timp, au anunţat că drumurile lor se vor separa.

untitled.png

Foto
Liam Payne şi Cheryl Cole
Foto: Arhivă personală

Liam s-a bucurat de această pauză binemeritată şi a avut timp să se redreseze din punct de vedere emoţional. A lucrat fără să fie supus presiunii la un album solo şi a devenit tată. Are o viaţă de familie fericită alături de iubita sa, Cheryl Cole, cu 10 ani mai mare decât el, şi afirmă că existenţa sa din prezent este aşa cum şi-a dorit întotdeauna. "Sunt o persoană complet diferită faţă de cea care eram atunci când făceam parte din One Direction", a conchis Liam. 

Loading...

Citește și

  • liam payne

    Liam Payne, fostul membru al trupei britanice One Direction, care a furat inimile adolescentelor din întreaga lume, a încărcat un mesaj pe pagina personală a unei rețele de socializare în care mulțumește fanilor pentru urările primite cu ocazia zilei sale de naștere. Fanii au fost suprinși să vadă o poză cu micuțul fiu al lui Liam și al cântăreței Cheryl Cole( 33 de ani ). Fiul celor doi a venit pe lume anul aceasta în luna iunie și deja a devenit centrul universului pentru tatăl celebru.

  • cazatura harry styles one direction

    Unul dintre membrii trupei One Direction, Harry Styles, a avut un moment comic pe scenă. Cântărețul se afla în timpul unui concert atunci când și-a pierdut echilibrul din cauza mișcărilor de dans prost coordonate.