A fost arestată persoana care a plănuit jefuirea lui Kim Kardashian

kim.jpg

kim kardashian
A fost găsită persoana care a plănuit jefuirea lui Kim KArdashian
Foto: Getty

Kim Kardashian nu uită și nu iartă! Este pe cale să i se facă dreptate brunetei după ce se pare că a fost arestată persoana care a fost „creierul” din spatele jafului din Paris.

Potrivit unui procuror francez, au fost arestați zece indivizi în cazul jafului din Paris, iar dintre acestea, cinci sunt acuzate că au avut o implicare directă în acest caz, precizează Daily Star.

Incidentul s-a întâmplat în luna octombrie a anului trecut, iar hoții, care au luat-o ostatică, i-au furat bijuterii în valoare de peste opt milioane de dolari, inclusiv inelul de logodnă, în valoare de peste trei milioane de dolari.

Recent, au apărut informații potrivit cărora, persoana care a plănuit jaful a fost reținută de poliție, dar desigur, nu a fost dezvăluită identitatea acesteia.

Loading...

Citește și

  • kim kardashian

    La câteva luni după ce a fost jefuită în Paris, Kim Kardashian a pățit-o din nou! De această dată, au fost furate mai multe bunuri dintr-un magazin pe care celebra brunetă îl deține în Los Angeles.

  • kim kardashian

    Nu-i de mirare că frumoasa brunetă arată mereu perfect pe covorul roșu la evenimentle mondene. Kim Kardashian (36 de ani) petrece ore în șir în cabinele de machiaj pentru a se pregăti, iar acum le-a arătat fanilor că întregul său corp are parte de un tratament special de înfrumusețare, chiar și în zonele mai intime.