Fiul nelegitim al lui Arnold, copia fidelă a acestuia

detaliu2_front_13.jpeg

Actorul de 74 de ani merge la aceeaşi sală ca fiul său
Fotografii: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Respins de familie, Arnold îşi revarsă iubirea supra fiului nelegitim. Arnold Schwarzenegger, 74 de ani, a postat recent o fotografie în care apare alături de fiul lui nelegitim, Joseph Baena, 23 de ani, în timpul unui antrenament de la sala de fitness. Postarea vine la două zile după aniversarea fiului său Patrick.

Arnold Schwarzenegger, 74 de ani, trebuie să suporte acum consecinţele greşelilor din tinereţe. La 18 septembrie, fiul său şi al Mariei Shriver (65 de ani), Patrick a împlinit 28 de ani. Arnold i-a urat ”La mulţi ani” şi să îşi atingă toate visurile prin intermediul contului său de pe reţelele sociale. În sinea lui, Arnold spera să fie invitat la petrecere, dar nu a fost aşa. Vineri Maria Shriver şi fiica ei Katherine (31 de ani) au fost surprinse căutând cadouri pentru Patrick într-o zonă cu magazine de lux din Los Angeles.

foto_mare_front_13.jpeg

Joseph Baena, 23 de ani, îndrăgeşte culturismul fiind antrenat intens de tatăl lui de când avea 16 ani

Gurile rele spun că Arnold nu a fost invitat şi acceptat la petrecerea aniversară a fiului său Patrick, de la finele săptămânii trecute şi că a suferit enorm. Patrick de altfel şi-a schimbat numele de Schwarzenegger în Shriver pe toate reţelele de socializare şi îşi condamnă tatăl pentru ”distrugerea familiei”.

detaliu1_front_13.jpeg

Arnold Schwarzenegger a fost Mister Olimpia în urmă cu 40 de ani

De aceea Arnold şi-a găsit alinare concentrându-se pe rezultatul iubirii lui adulterine cu menajera Mildred Baena, tânărul Joseph, de 24 de ani, care seamănă uluitor de mult cu el. Dezvăluirile din 2011 despre existenţa lui au dus la destrămarea căsniciei de 25 de ani a starului cu Maria Shriver. Însă nici până acum divorţul nu a fost finalizat. Arnold şi Maria au împreună patru copii: Katherine, Christina (30 de ani), Patrick şi Christopher (23 de ani).

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5