Fiul lui Michael Jackson a absolvit facultatea. Fratele mai mic i-a fost alături la eveniment

princee_jackson.jpg

Prince Jackson a absolvit facultatea și a avut cele mai apropiate persoane alături
Foto Instagram

Prince Jackson, fiul cel mare al lui Michael Jackson a absolvit facultatea, iar la evenimentul care a celebrat încheierea ciclului universitar au fost prezente cei mai apropiați prieteni ai lui, dar și familia. Printre susținătorii lui s-a numărat și fratele lui mai mic, Blanket în vârstă de 17 ani.

Cei doi au publicat mai multe fotografii din cadrul evenimentului și au părut foarte fericiți și apropiați. Fiul mai mic al lui Michel Jackson, al cărui mamă este necunoscută, a avut grijă să nu fie în centrul atenției presei în ultimii ani, dar nu a putut sta departe la festivitatea de absolvire a fratelui mai mare, Prince în vârstă de 22 de ani.

Alături de cei doi frați a mai fost prezent și verișorul mai mare al lor, Tj Jackson care a publicat mai multe imagini cu Prince.

„Prince, a fost un drum lung dar ai reușit. Continuă să înveți și să te dezvolți oferind mai departe. Sunt foarte mândru de tine și te iubesc”, a scris verișorul lui.

prince_i_tj.jpg

Prince a fost susținut de rude la absolvirea facultății
Foto Instagram

Dar cel mai important lucru pentru Prince a fost prezența fratelui mai mic, Blanket, cu care s-a fotografiat în mai multe ipostaze și cu care se poate observa cu ușurință că are o relație foarte apropiată.

prince_si_blanket.jpg

Blanket i-a fost alături fratelui mai mare la absolvire
Foto Instagram
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1