Fiul lui Luke Perry, dezvăluiri emoţionante. Ce făcea actorul pentru a-i fi mereu aproape

luke-alaturi-de-copii.jpg

luke alaturi de cei doi copii
Luke, alături de cei doi copii ai său, Sophie şi Jack
Foto: Jack Perry

Moartea prematură a lui Luke Perry la doar 52 de ani a reprezentat un şoc atât pentru colegii săi de breaslă, cât şi pentru fanii săi. Actorul a devenit cunoscut odată cu rolul său din serialul Beverly Hills, iar zeci de mii de fani din întreaga lume au fost întristaţi de dispriţia sa în urma unui accident vascular masiv. În urma actorului au rămas rolurile sale memorabile, dar şi cei doi copii ai săi, Sophie, de 18 ani şi Jack Perry de 22 de ani. Recent, fiul lui Luke a vorbit despre tatăl său folosind termeni la superlativ.

Luke Perry, cel care a interpretat rolul carismaticului Dylan în serialul Beverly Hills s-a stins din viaţă la doar 52 de ani din cauza unui accident vascular masiv. Întreaga industrie cinematografică a fost şocată de moartea starului, însă cei mai afectaţi au fost copii acestuia, Sophie şi Jack. Sophie se afla la mii de kilometri de casă atunbci când tatăl său şi-a dat ultima suflare, iar Jack se pregătea pentru un meci important de wrestling pe care nu l-a mai susţinut. La scurt timp după decesul lui Luke, Jack, cunoscut ca un jucător de wrestling cu potenţial, a scris un mesaj emoţionant dedicat părintelui său. 

fiul-lui-luke-perry.jpg

fiul lui luke perry
John Perry, alături de tatăl său, Luke
Foto:Arhivă personală

„A însemnat multe lucruri pentru foarte mulți oameni. Pentru mine, el a fost întotdeauna Tata. M-a iubit și m-a susținut în tot ce am făcut. M-a inspirat să fiu cel mai bun. Am învățat atât de multe de la tine, iar inima mea se frânge când mă gândesc la toate lucrurile pe care tu le vei rata, pentru că nu mai ești aici. Îmi va fi dor de tine în fiecare zi cât voi trăi pe acest Pământ. Voi face orice pentru aduce mai departe moștenirea ta și pentru a te face mândru de mine. Te iubesc, tată!”, a scris Jack Perry pe contul său de Instagram.

Se pare că Jack se gândeşte în continuare foarte des la tatăl său.

Luke Perry participa deghizat la meciurile fiului său 

Într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly Jack a dezvăluit că Luke a participat la toate meciurile de wrestling, deghizându-se pentru a nu fi recunoscut şi a nu atrage atenţia asupra lui. "Ca wrestler ajungi să te lupţi într-o multitdine de locuri, hale imense, tatăl meu a fost acolo la fiecare meci. Venea purtând o mască şi mă susţinea. Iubea wrestlingul, iar sportivul său preferat era Dusty Rhodes", a declarat Jack, potrivit dailymail.co.uk.

Loading...

Citește și