Fiul lui Alain Delon, arestat din nou de poliţie

15-vedext-1asfgdsfg.jpg

Alain-Fabien riscă să petreacă doi ani după gratii
Foto: Guliver/ Splashnews

A luat-o razna de tot! Actorul Alain Delon este disperat pentru că fiul său cel mic, Alain-Fabien, a fost arestat recent. Manechinul, de 22 de ani, a fost reţinut pentru conducere în stare de ebrietate.

O nouă lovitură dură pentru legendarul Alain Delon (81 de ani)! Alain-Fabien Delon a fost arestat în noaptea de duminică, 8 ianuarie, de o patrulă de poliţie în arondismentul 2 al Parisului. Tânărul manechin de la casa Dior îşi conducea haotic scuterul şi în cele din urmă s-a răsturnat  cu el pe şosea. Poliţiştii i-au cerut să se supună unui test de alcoolemie. A suflat în etilotest şi a ieşit pozitiv.

Aşa că a fost imediat reţinut şi condus la comisariat, unde şi-a petrecut noaptea în celulă. A fost eliberat luni, sub interdicţia de a părăsi localitatea şi ţara. Pentru conducere în stare de ebrietate, fiul lui Alain Delon riscă să fie condamnat la 2 ani de închisoare şi la plata unei amenzi de 4.500 de euro (circa 20.230 de lei). Alain-Fabien trece în ultima vreme prin probleme serioase, din cauza cărora are relaţii încordate cu celebrul său tată. Înainte de a fi arestat, Alain-Fabien se plângea că este în criză de bani şi nu are cu ce să-şi plătească nici chiria pentru casa în care locuieşte cu iubita lui, Mandy. În ciuda debutului său promiţător în lumea modei, tânărul cheltuieşte banii pe alcool şi pe toate prostiile.

Zoom
Alain Delon
Foto: Guliver/ Splashnews

Alain Delon a mai avut probleme cu fiul său cel mic. În urmă cu 6 ani, Alain-Fabien l-a împuşcat accidental pe fiul unui ambasador, în timpul unei petreceri. Celebrul actor s-a luptat mult să-l scape pe rebelul său fiu de sub influenţa drogurilor. Alain-Fabien este rezultat din relaţia lui Alain Delon cu olandeza Rosalie van Breemen, care a durat între 1987-2002. Din aceeaşi legătură mai are o fiică, Anouchka, de 26 de ani. De asemenea, starul, care are o avere de 245 de milioane de dolari, mai are un fiu, Anthony, de 52 de ani, din căsnicia cu Nathalie, din 1964 până în 1968.

loading...