Fiul cel mare al lui David Beckham e îndrăgostit lulea! Cine e frumușica

dar.jpg

brooklyn beckham fiu iubita actrita
Brooklyn e îndrăgostit lulea de frumoasa Chloe
foto: Instagram

Brooklyn Joseph, fiul lui David Beckham şi al Victoriei, s-a transformat dintr-un puşti timid într-un mic sex-simbol. Tânărul de 18 ani cochetează cu modellingul, a apărut deja în campanii de modă celebre, iar de aproximativ doi ani face naveta între Marea Britanie şi America.

Motivul? Chloe Grace Moretz, o tânără actriţă de 20 de ani fără de care Brooklyn nu poate trăi.

brooklyn.png

BROOKLYN
Brooklyn urmează cursurile unei facultăți de artă din New York City
Foto: Arhivă personală

S-a chinuit mult timp s-o cucerească

Brooklyn şi Chloe au fost văzuţi pentru prima dată împreună în primăvara lui 2016. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi se pare Brooklyn s-a chinuit ceva până a reuşit s-o convingă să iasă la o întâlnire cu el.

Au fost discreţi şi au încercat pe cât posibil să stea departe de ochii presei. La un moment dat s-au despărţit, iar tabloidele l-au cuplat pe fiul lui Beckham cu nenumărate frumuseţi.

chloe actrita brooklyn beckhamZoom
Chloe e o tânără speranţă a Hollywood-ului
foto: Hepta

 

Surpriză, însă! Brooklyn are ochi doar pentru Chloe şi de ceva vreme şi-a oficializat relaţia şi pe Instagram, acolo unde postează fotografii alături de frumoasa actriţă.

Brooklyn are peste 10 milioane de fani pe Instagram, iar ultima fotografie postată alături de Chloe a strâns peste un milion de aprecieri.

chloe actrita brooklyn beckhamZoom
Chloe şi Brooklyn, la o promenadă în New York
foto: Hepta

 

Zilele trecute, Brooklyn a zburat la New York pentru a petrecere câteva zile alături de blonda cu ochi verzi. Actriţa filmează pentru „The Widow” în cartierul Manhattan. Cei doi au fost surprinşi în timp ce-şi savurau cafeaua, într-o pauză de filmări, scrie Daily Mail. S-au îmbrăţişat, au râs şi păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată.

 

 

 

 

 

loading...

Citește și

  • Cruz, cel mai mic dintre băieţii cuplului cuplului Victoria şi David Beckham, s-a apucat de balet. În vârsta de şapte ani, băiatul s-a inspirat din "succesul" unuia dintre verişorii săi, care poate "să le ridice pe fete în aer". Chiar dacă este aşa de tânăr, acesta spune că a luat această decizie pentru că vrea să stea cât mai mult în compania fetelor.

  • Soţia lui David Bechkam calcă în picioare orgoliul lui ginerică, un agent bursier, şi vrea să achite ea toate datoriile. Victoria a ales localul şi creatoarea de modă.

  • victoria beckham

    Victoria Beckham ( a fost ținta comentariilor răutacioase venite din parte presei, în urma ultimelor poze încărcate de fiul său , Brooklyn Beckham ( 18 ani ) pe pagina sa de socializare.