Fiul cel mare al lui Beckham, împătimit al tatuajelor! Ce cadou i-a făcut Victoriei

brooklyn-beckham-t.jpg

foto
Brooklyn are deja 10 tatuaje
Foto:Getty

Fiul cel mare al lui Victoria și David Beckham, deja un împătimit al tatuajelor, și-a îmbogățit colecția cu încă un desen pe brațul stâng. Acesta i-a topit cu siguranță inima mamei sale, Victoria, pentru că îi este dedicat! Brooklyn, în vârstă de 18 ani, a adăugat un nou tatuaj coelcției sale, pentru a-și manifesta dragostea pe care i-o poartă mamei sale.

La doar 18 ani, Brooklyn Beckham s-a desprins deja de cuibul părintesc și locuiește singur în New York, unde participă la cursurile unei școli de artă fotografică. Ajunge acasă, în Londra, doar în vacanță, iar mama sa îl așteaptă de fiecare dată cu brațele deschise. Fiul lui David și al Victoriei este extrem de atașat de familia lui și dovedește asta inclusiv prin intermediul tatuajelor, relatează dailymail.co.uk.

brooklyn-tatauaj-victoria.jpg

Foto
Tatuajul dedicat Victoriei
Foto:Arhivă personală Brooklyn Beckham

Se pare că îi urmează exemplul tatălui său și încet-încet devine dependent de tatuaje, având deja nu mai puțin de 10. Ultimul este dedicat celei care i-a dat viață și care îl susține în toate proiectele sale, oricât de nebunești ar fi acestea. Și-a tatuat într-un loc extrem de vizibil (pe umărul stâng) o inimă alături de trei trandafiri, în mijloc fiind scris MUM („mama”). Gestul tânărului cu siguranță a emoționat-o pe Victoria, care se mândrește cu fiul cel mare ori de câte ori are ocazia. 

untitled.png

FOTO
Victoria a fost sprijinită de familie la prezentarea de modă
Foto:Arhivă personală Victoria Beckham

Brooklyn nu a putut fi prezent la ultima prezentare de modă a Victoriei, iar motivul absenței nu a fost participarea la cursurile facultății, ci prezența la un eveniment personal foarte important. Iubita lui, Chloë Moretz, a împlinit 21 de ani, așa că tânărul a petrecut ceva timp alături de ea în Los Angeles.

brooklyn-si-chloe.jpg

Foto
Brooklyn, alături de iubita sa cu 3 ani mai mare
Foto:Arhivă personală Brooklyn Beckham

În ciuda faptului că Victoria nu s-a bucurat de sprijinul fiului său preferat, la prezentare au fost prezenți ceilalți membrii ai familiei sale care au aplaudat-o și au încurajat-o așa cum au știut mai bine. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • foto

    Brooklyn Beckham (18 ani) și iubita sa Chloe Moretz (20 ani) au stârnit o amplă dezbatere în rândul admiratorilor după ce prietena fiului cel mare al fotbalistului David Beckham a încărcat pe pagina personală a unei rețele de socializare o fotografie în care ea și Brooklyn poartă inele similare pe degetele inelare.

  • Foto

    Cuplul David Beckam-Victoria Beckham este unul dintre cele mai apreciate, dar se pare că lucrurile nu sunt nici pe departe atât de roz pe cât lasă soţa fostului fotbalist să se vadă. Oricât de mult încearcă să pozeze în familia perfectă, ultima decizie luată de englez a rănit-o teribil pe soţia sa, supărată foc şi pară că nu i-a fost cerut sfatul într-o problemă atât de importantă. Ce decizie a luat Beckham, reuşind să o enerveze pe frumoasa sa parteneră de viaţă?